cmv - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון בשבוע 27+2 וסת אחרונה 3 לנובמבר 2015.
    בשבוע 25 עשיתי בדיקה וגיליתי cmv חיובי. בשבוע 27 עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאה השוואתית היא:
    2.2.2015 igg שלילי igm שלילי 0.12
    26.4.2015 igg שלילי igm חיובי 1.19
    07.05.2015 igg שלילי igm חיובי 3.39
    אני בקופת חולים מאוחדת.
    היום צלצל אלי הרופא ואמר לי שנדבקתי ולא ברור מתי. האם תוכל לתת דעתך בנושא?
10 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מועד ההדבקה הוא בשבוע 20-22 לערך
    מציע כי תפני בהקדם לייעוץ של מרפאת הריון בסיכון בכדי להבין את המשמעות
    זה נושא מורכב מכדי לייעץ עבורו דרך הפורום ונדרשת שיחת ייעוץ אישית/פרטנית

ד"ר הדר

• אחרי פגישה עם פרופסור פרדו בשל אי הוודאות הוא ביקש שאעשה בבית חולים בדיקת שתן באותו יום ובדיקת דם בעוד כשבוע.
    כרגע קיבלתי את תוצאות בדיקת השתן ויצא שלילי. מה זה אומר?
  • שלום רב

צריך לראות את מכלול הבדיקות בכדי לדעת מה זה אומר

ד"ר הדר

• באיזה מצב בדיקת השתן יוצאת חיובי? בתחילת ההדבקה?
  • מנסה להבין מדוע לא עשו לי בדיקת שתן קודם..בקופת חולים? מה נותנת בדיקת השתן הזאת? באיזה שלב בדיקת השתן חיובית? כאשר הigm חיובי? כאשר הigg חיובי?
  • שלום רב

בדיקת השתן יכולה להיות חיובית החל מתחילת ההדבקה ולמשך זמן רב
    העובדה שהשתן שלילי, בוודאי בנוכחות סימנים אחרים להדבקה לאחרונה, לא יכולה לשמש ככלי בודד לשלול CMV
    לכן אמרתי, השתן אינו מהווה בדיקה שעומדת בפני עצמה וצריך להתייחס אליה יחד עם כל שאר מכלול הבדיקות.

ד"ר הדר

• תודה רבה על התשובות.
  • בבקשה

• שלום רב,
    היום קיבלתי תוצאה של בדיקת דם שעשיתי בבלינסון ושוב הigmחיובי וה igg שלילי. אשמח אם תוכל בבקשה להסביר מה פירוש פולס פוזיטיב.
  • שלום רב

זהו מצב בו ה - IgM חיובי אבל מדובר למעשה בסוג של "טעות מעבדה" משום שאין באמת IgM חיובי.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה