אפידורל עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    יש נושא שמאוד מטריד אותי.. יש לי פחד וכאב כל פעם כשיש בדיקה וגינאלית.
    רציתי לשאול..אני יודעת שלידה זה הרבה כאבים אבל כשלוקחים אפידורל בלידה..ו. זה משפיע על כך גם שלא מורגש בדיקה וגינאילת- לתוך הנתריק? למשל כשהרופאים צריכים להחדיר ידים וכודמה...
    האם אפידורל גורם לכל האזור .בתוך הנתריק והלאה לאלחוש? גם שאם למשל יחידרו איזה ספקטולום או מוט בדיקה למשל..זה לא יורגש?

סליחה שהשאלה נשמעת מוזרה...אבל בבקשה תענו לי על זה כי זה די מטריד אותי
    (היה לי וגינימסוס לא מזמן .וגינימסוס= פחד וכאב מפני חדירה. הייתי בטיפול אצל סקסולוגית ויש שיפור בחדירה ברוך השם..ככה ניכנסתי להריון:) )
2 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    אפידורל מאלחש אתהאזור ולכן לא תרגישי כאב ,אולי משהו עמום אבל לא כאב. זה יתרון גדול לנשים שסובלות מואגינסמוס. ממליצה לך לקחת אפידורל בלידה ולהמשיך לטפל אצל המטפלת שהיתה ולעשות עיסוי לפירנאום .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי תודה רבה! הרגעת אותי מקצת..

העיניין שהוא שהבנתי שלפני שנותנים אפידורל יש בדיקת פתיחה- שבודקים את הפתיחה של צוואר הרחם. וזה ממש משתק אותי רק מלחשוב על הזה.
    זה חובה לבדוק?
    אין לזה תחליף פחות כואב?
    ובכלל אפשר לתת ישר אפידורל או חומר אחר שפשוט לא ירגיש הכאב כאשר בודקים את הבדיקות שצריך לפני מתן אפידורל?

עדיין מוקדם מידי ללידה אבל אני ממש לא רוצה להיות כל ההריון בבאסה ובפחדים על מה שיקרה שיבוא הרגע הזה. ופשוט אין לי מנוחה עד שאדע שיש פיתרון!:((
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה