בדיקת הריון עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,
    אני בת 21 נשואה..מעולם לא לקחתי גלולות וכדומה..מחזור שלי כל 32 יום סדיר (ככה חישבתי ממוצע). בכל אופן אני מנסה להיכנס להריון בעזרת השם. עשיתי בדיקת ביוץ יצא חיובי וקימנו אני ובעלי יחסים בהתאם לחלון הפוריות. כעת אני 5 ימים לפני מחזור. החלטתי לבצע בדיקת ביוץ שתזהה הריון פשוט לא יכלתי להתאפק..יצא לי 2 פסים ממש ממש חזקים. באותו רגע החלטתי לעשות בדיקת הריון למרות שהייתי בטוחה שיצא שלילי כי ממש מוקדם ..אבל קבלתי אחרי 3 דקות בערך פס חלש אבל ניראה! כלומר 2 פסים..אחד חזק השני חלש אבל בהחלט ניראה לעין. הבדיקה שתן נעשתה בצהרים ובדיקת הריון פשוטה שאמורה לזהות יום אחרי האיחור. וזה ממש מוזר לי...פס זה פס ובחלט היו 2 פסים...אבל זה מוקדם מידי אז אני מממש אובדת עצות ולא יודעת מזה אומררר. אני ישעה בדיקה גם אחרי האיחור ..אבל האם לסמוך על 2 פסים שקיבלתי מוקדם מידי..???? האם למשהי שזה קרה...האם זה תקין???
1 תגובות
עמוד 1
  • יעלי יקרה !
    2 פסים זה 2 פסים !!
    הפס השני חלש יותר כי א. עשית בדיקה בצהריים ולא עם שתן של הבוקר, וב. ההריון צעיר.
    הריון קל ובריא ובהצלחה !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה