צריכה תמיכה מאמהות ל-3 ילדים בהפרשים קטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי ילד בן 3 וחצי וילדה בת שנה וחצי והיום גיליתי שאני בהריון לא מתוכנן. מרגישה בום הלם ובעיקר פחד עצום כי ההפרשים קטנים.התכנון היה להתחיל לנסות עוד שנה. חייבת לשמוע איך זה מבנות שנמצאות במצב דומה..
4 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אכן, פיקניק לא הולך לך :) אבל תחבקי את המתנה הגדולה שקיבלת!!

אצלי יש רווחים של שנה וחודשיים בין הגדולות....היה קשה מאד בהתחלה - אבל עכשיו הן משחקות עם הקטנה ושומרות עליה כמו אימהות קטנות
    פייס: ortal_hori

• גם לנו הפרשים קטנים .
    גם אני מאחלת לילדיי בריאות ואושר ושיתנו לאמא שלהם הרבה גאווה ונחת .
    ואני כמו מילנה ... במבט לאחור לאן מיהרתי ???
  • גם לי יש הפרשים קטנים כמו שאת רואה...
    אני לא אכחיש, זו עבודה קשה מאוד, אין לך עזרה מאף אחד והכל את צריכה לעשות להם.
    ילדים גדולים יותר, יכולים להתקלח לבד, להתלבש לבד, לפנות את הצלחות שלהם מהשולחן דברים קטנים כאלה, אבל ילדים קטנים לא.
    מצד שני, אני לא מצטערת על זה לרגע כשאני רואה כמה שכיף להם אחד עם השני והחוויות המשותפות.
    שני הגדולים שלי כל היום מספרים אחד לשני סיפורים על מה שעברו יחד בבית הספר שלהם והחוויה הרבה יותר גדולה כי הם יחד באותו מקום.
    הכיף של אברימי והאושר שלו כשהוא רואה את האחים שלו.
    הוא למד להגיד את השמות שלהם עוד לפני שאמר אבא ואמא.
    לראות את הכישורים החברתיים שיש לו בגלל שהוא חי בין אחים כל הזמן, זה כמו להיות בגן בין חברים כל היום רק הרבה יותר כי האחים שלו מתים עליו ואכפת להם ממנו הרבה יותר מאשר חברים.
    לראות את זה זה שווה הכל בעולם!!!.
    בקיצור, לא מצטערת על זה לרגע ומאחלת לך את כל ההצלחה בעולם!!!

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה