משנה רופא משנה מזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירות,
    אני מטופלת אצל רופא שיש עליו אינסוף המלצות כבר תקופה לא קצרה. עברתי איתו 5 ivf ואף טיפול לא הצליח. ואני שוב מזכירה שאצלנו אין שום בעיה ז"א בלתי מוסבר. חשבתי אולי לנסות להחליף רופא(המליצו לי על פרופ' בידר..מישהי מטופלת אצלו?) אולי אם אשנה רופא משהו ישתנה. אני כבר מיואשת מתוסכלת באמת שאין לי מושג כבר מה לעשות! אנחנו מנסים 4 שנים להיקלט ושום כלום! אומנם אני מהדרום אבל אין לנו בעיה לנסוע לכל רופא אפשרי בכל חור אפשרי. אשמח להמלצות או סתם לשמוע את דעתכן! תודה ובשורות טובות לכולן.

הילה
8 תגובות
עמוד 1
  • היי הילה
    אני מטופלת אצל פרופ יעקב פרחי
    אצל מי את?
  • אני מטופלת אצל מרתה דירנפלד בחיפה אם זה יעזור לך, רופאה מקסימה אנושית ומבינה...
    מקווה שאני אזכה לבשורות טובות אצלה אבל אני באותה מחשבה כמו שלך שזה לא הולך פשוט להחליף רופא
  • היי
    אני מטופלת של פרופסור משיח בת"א ואני ממש מרוצה ממנו ומהצוות שלו
    בהצלחה
  • היי
    אני בדעה שליפעמים צריך להחליף
    אני טופלתי אצל פרופ' משיח כ 8 טיפולים !!!! שלא הצליחו
    ועברתי לבית חולים אסותא ישירות
    טיפול ראשון אצלהם ! הצליח
    משנה מקום משנה מזל
  • קרין אני ממש שמחה בשבילך איזה יופי! מה ז"א באסותא? אני מטופלת אצל רופא מהכללית אבל באופן פרטי הטיפולים שאני עושה הם באסותא כי אני מעונינת שרק הוא יבצע את התהליך. לזה התכוונת?

הילה
  • בהחלט שווה לנסות להחליף
    אני אצל פרופסור זיידמן בתל אביב, מרוצה מאוד
  • תודה
    באסותא יש צוות רפואי ד.א. רופאים ממש טובים
    את לא יכולה לבחור את הרופא ... שעושה שאיבה החזרה וכו'...
    אבל את כן יכולה לבחור את הרופא שיקבע לך את הפורוטוקול (התהליך)
    ככה אני עשיתי ,
    ותאמת בתכלס אני הרבה מאמינה ואחריי מה שעברתי ....
    עוד יותר מאמינה שזה צריך לבוא זה בא... ולא משנה מי היה מאחורה ....
    מניסיון והרבה ניסיון

אז בהצלחה
  • אני מאוד ממליצה לך על דר ברקוביץ, הוא לוקח רק 450 שח לכל הפגישות איתו באותו מחזור כולל שאיבה והחזרה שמתבצעת באסותא ראשון (פה יש כמובן עלות נוספת של 660 שח)
    הוא לא הכי מסביר ודי תקתקן אבללל הוא סופר מקצועי ויסודי אפילו מעקבי זקיקים הוא עושה בעצמו
    הוא פשוט תותח, אבל יש כאלו שקשה להם מידי עם החוסר הסברים שלו והתקתקנות הזו
    אז לשיקולך
    הוא מקבל בגבעת שמואל בשעות הערב בעיקר בין 18-23 בלילה...
    מחכים הרבה בתור אבל כמו שאמרתי לדעתי זה שווה את זה
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה