היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה שמלחיצה אותי . התחלתי פרוטוקול של גונל, הוסיפו לי בהמשך אורגלוטרן, מחר יום שישי ביום ה 13 למחזור אמרו לי להזריק ב22.30 בלילה גם אוביטרל וגם דקפפטיל ביחד ויום ראשון 8.30 להיות בית חולים לשאיבה. זה הגיוני ? אחד זה לדיכוי ביוץ והשני לגרימת ביוץ. למישהי היה מקרה כזה ? יכול להיות שהרופא טעה ? תרגיעו אותי בבקשה...
5 תגובות
עמוד 1
היי, אני בערב של האוביטרל הזרקתי דקפפטיל כרגיל, ובהפרש של שעתיים את האוביטרל, בהתאם לשעה שאמרו לי. גם אני חששתי שלא הייתי אמורה להזריק את הדקפפטיל, אז התקשרתי לאחיות והן הרגיעו אותי.
אצלי הדקפפטיל הוא חדש, אני מזריקה אותו חד פעמי היום בערב. אבל דיברתי עם האחיות מקודם והרגיעו אותי. תודה בכל מקרה :)
עדי, בהצלחה כן זה הגיוני, אני גם עשיתי את זה באחד הטיפולים
אין לך מה לדאוג חמודה נטילת הדקפטטיל היא על מנת שלא "יברחו " הזקיקים עד למועד השאיבה