החזרה אחרי 21 יום!!!! זה נשמע הגיוני?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות היום הייתי אצל הרופאה שעשתה לי אולטרסאונד לבדוק את רירית הרחם להחזרה, בשאר ההחזרות הקודמות עשיתי אולטרסאונד ואחרי יומיים החזרה, הפעם היא אמרה לי לחכות שבועיים להמשיך עם הכדורים ורק ב 18 לחודש החזרה!!!!
    נשמע לי קצת מוגזם הרופאה טסה לחול יכול להיות שבגלל הטיסה שלה היא עיכבה לי את ההחזרה חצופה חחחח גם בפרטי וגם לחכות כל כך הרבה זמן!!!!!
    מה אתן אומרות????
3 תגובות
עמוד 1
  • 1500 צפיות ואף לא תגובה אחת????
  • היי תותי
    אני נכנסתי לראות את הפרסום שלך האמת שנשמע ממש הזוי אבל יכול להיות גם מאוד הגיוני כי אני לא ממש מבינה בזה.. אני רק בתחילת תהליך ההפריות התחלתי סבב ראשון השבוע

בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה
  • הדר"כ הם מעבירים את התיקים לרופאים אחרים לא?
    תבדקי את העיניין המזכירה של הרופא!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה