לקרואות השקטות שלנו שלום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש כ"כ הרבה נשים שעוברות כיום טיפולים, ויש המון שאלות.

הפורום הזה הוא בית חם, מניסיון! אני נכנסתי לפני 5 שנים לפורום "מנסים", אחרי זה עברתי לפה ואחרי ב"ה שנקלטתי עברתי ל"תמיכה הדדית"...תמיד נתנו לי מענה, תמיד תמכו, תמיד העייצו לי כשהייתי צריכה וגם הרימו אותי שנפלתי. אל תיהיו ביישניות, אף אחד פה לא שואל מי אתן, מה אתן, ולא מבקשים שתזדהו! כנסו שתפו, יש פה כתף לכולן!
11 תגובות
עמוד 1
  • צודקת מיליון אחוז
  • גיליתי את הפורום הזה רק השבוע וכיף לדעת שיש מקום להתייעץ ולשתף
  • היי רק היום גיליתי את הפורום הזה ואני כבר שמחה על זה....

שאלה לא קשורה אבל יש לפורום אפליקציה שיותר נוח לעקוב אחרי מה שקורה בקבוצה ?

בנוסף אני מאוד מתרגשת , מחר אני עושה בפעם הראשונה החזרת עוברים מוקפאים באסותא ואני לא מצליחה להירדם מרוב התרגשות...

מאחלת לכולנו המון בהצלחה
  • היי, צודקת , לפני שנתיים הייתי במצב הזה ותודות לפורום הזה קיבלתי כוחות והצליח! אני זוכרת אותך מאותם זמנים.
  • נרשמתי לפורום אתמול אחרי שקיבלתי המלצות,פרסמתי שאלה ואף אחד לא הגיב לי אז אולי פה מישהי יכולה לעזור לי.מחפשת רופא פיריון מקצועי ואנושי באזור ראשון ,ת״א והסביבה . סיימתי סבב טיפולים אצל ד״ר הורוביץ שלא צלחו.איני מעוניינת להמשיך לטפל אצלו .קצת קשה לתקשר איתו.הוא אף פעם לא זמין לטלפון רק בוואצ אפ וגם זה לוקח לו לענות יומיים אם בכלל.קיבלתי המלצות על המקצועיות שלו ולכן פניתי אליו למרות שאמרו שהוא אנטיפת. חשבתי שמקצועות קודמת לכל.היום אני מבינה שאני חייבת גם אדם אנושי שמתקשר ועונה בעת הצורך,מחפשת רופא שיודע לשלב בין שני הדברים מקצועיות ואיכפתיות .אודה לעזרתכן.נועה.

נועה
  • לנועה 31

אני לא יודעת להמליץ לך על רופא
    אבל אני רואה שאת כותבת שאלה חשובה מתחת לשרשור בנושא של "קוראות שקטות"
    אני מציעה שתפתחי הודעה חדשה בנושא שבכותרת יהיה ברור מה את שואלת וככה יהיה יותר קל.
    * כדאי גם לציים באיזו קופ"ח את, או אם את מחפשת פרטי
    * ואולי כדאי לשאול בפורום של ההריוניות, שכבר צלחו את השלב שלנו .. ?
    בהצלחה

בדרך להיות אמא
    כרגע בהריון עם עצמי
  • היי
    אני גיליתי את הפורום הזה ממש במקרה לא ידעתי הייתי נכנסת לפו לבדוק את הביוץ לפי חשיבה
    אבל כייף לגלות שיש את הפורום הזה כדי לחלוק לשתף ליידע להתייעץ ולייעץ

בתקווה לבשורות טובות אצל כולן

מיכל דהן
  • נועה,
    יש את פרופ' דניאל זיידמן, הוא מקסים ואנושי!
    אני הולכת אליו בפרטי אבל חושבת שהוא מקבל גם דרך מכבי..
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מהאיאנה

לנועה 31

אני לא יודעת להמליץ לך על רופא
    אבל אני רואה שאת כותבת שאלה חשובה מתחת לשרשור בנושא של "קוראות שקטות"
    אני מציעה שתפתחי הודעה חדשה בנושא שבכותרת יהיה ברור מה את שואלת וככה יהיה יותר קל.
    * כדאי גם לציים באיזו קופ"ח את, או אם את מחפשת פרטי
    * ואולי כדאי לשאול בפורום של ההריוניות, שכבר צלחו את השלב שלנו .. ?
    בהצלחה

בדרך להיות אמא
    כרגע בהריון עם עצמי

• שמי Nibal Madhat Badr, אני רוצה להכיר אותך, אני אשמח אם אתה כותב לי על כתובת הדוא"ל שלי ([email protected]), כך אני יכול ליצור איתך קשר ולספר לך יותר על עצמי , אני אשלח את התמונות שלי אליך, אני
    רוצה לשמוע ממך בקרוב
  • היי בנות, לאחר סבב ראשון נשארו לי זריקות ללא שימוש כמובן שאשמח למסור למי שצריכה יש לי מונופור מולטידוז 1200, גונאל אפ ודקאפפטיל.
    אם משיההי בעיניין שרק תגיד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה