שינה בגיל שלושה חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המתוק הקטן שלי בן שלושה חודשים הוא ישן המון ! אני מרדימה אותו בלילה אחרי מקלחת וסימילאק הוא יכול לישון רצוף גם 12 שעות אם אני לא מעירה אותו לאכול אחרי 10 שעות שינה. מה גם שאחרי שהוא אוכל אחרי השינה הוא חוזר לישון לעוד 3/4 שעות אם אני לא מעירה אותו ממש כלומר ממש שמה אותו בטרמפולינה ומשחקת איתו הוא יכול לחזור לישון אחרי כל ארוחה , שהוא ער הוא חיוני צוחק מחייך משחק ״מדבר״ לצעצועים שלו מתהפך וכ' והוא עולה במשקל תקין ( פשוט הוספתי עוד 30 לכל ארוחה כי הוא מפספס 2 ארוחות ביום ) האם זה תקין ? אולי כדאי לבדוק את זה ? כל הסיפורים שאני שומעת מאימהות אחרות הם הפוכים אני צריכה לדאוג?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אורטל
    טווח השינה של תינוקות צעירים שונה בין תינוק לתינוק. באפשרותך לנהל מעקב שינה רשום בו תכתבי מדי יום את שעות העירות והמנוחה שלו.
    אנו ממליצות לך לפנות לרופא הילדים להתייעצות ולבירור על מנת שתהיי שקטה ותדעי שהכל תקין.
    המשך יום נפלא
    נטע ושלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה