המלצה על ספירה- תוסף תזונה לגבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בעקבות המלצה של בייבי555, קנינו את תוסף התזונה ספירה של סופרהרב.
    לפני כן בעלי היה לוקח q10 ובהמשך גם אומגה 3. אין ספק שזה עזר, וראינו תוך חודשיים תוצאות משמעותיות.
    התוצאה שראינו לאחר שימוש בספירה, היא שדגימה יום אחרי יום הראתה תוצאות דומות, אפילו קצת יותר טובות ביום השני,בעוד בדרך כלל ביום השני יורד לפחות בחצי.
    הגענו למצב של הזרעה עם תוצאות לאחר השבחה: ריכוז 41+ 45.
    בעוד לפני היינו במצב של גג 20+ 8, וגם בזכות ה q10.

חשוב לי לציין שהתחלנו את התהליך עם תוצאות של 0.8-1.2 מיליון!!! ותראו לאן הגענו.
    ה q10 נתן תוצאה אחרי חודשיים של 20 מליון, ואחר כך התאזן באיזור ה 7-9.

מקווה שזה יעזור לי עכשיו להיקלט
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי וואו איזה שיפור עצום!!שיהיה בהצלחה!!

גם אני בהמלצתה של בייבי קניתי לבעלי ספירה, הוא לוקח פעם אחת ביום זה מעט מידי
    כי ראיתי שעל האריזה כתוב 3 ביום לפחות?
    כמה הוא לקח?

אני שמחה לשמוע שזה עוזר , אנחנו נדע בפועל רק בזמן השאיבה....
    נקווה להפתעה טובה,
  • היי בננות
    שמחה לשמוע שקניתם את הספירה מקווה שיהיה לכן תוצאות מושלמות וזה יסייע להחליף כניסה שלנו להריון
    בעלי לוקח גם כדור אחד ביום למרות שרשום 3 כדורים ביום לפי דעתי זה עושה את העבודה גם עם כדור אחד ביום..
    להזכירן לבעלי זה הקפיץ משמעותית את כמות הזרע ושיפרה את התנועה שלו לתקינה לחלוטין .. נשארה המורפולוגיה שהיא 2 אחוז תאים תקינים..

אגב היום אני מתחילה בפעם הראשונה להזריק
    מתחילה עם דקפפטיל אני מממשש מפחדת אבל בטוחה שאעבור את זה כמו גדולה!!

בהצלחה לכולנו

• בעלי לקח 2-3 כדורים ביום.

בייבי בהצלחה עם הזריקות!! מזריקה בסוף לבד?
  • כןןןן היום הזרקתי לעצמי לא כואב בכלל!!! אבל נהיה לי קצת נפוח במקום ההזרקה זה בסדר???
  • תראי אם הנפיחות יורדת עם הזמן. תנקי את האיזור עם אלכוהול לפני ואחרי ההזרקה,כדי למנוע זיהום.
    תשתדלי להזריק כל יום במקום שונה, כדי למנוע גירוי של העור.
    אני עשיתי לעצמי פעם אחת סימן כחול מההזרקה... קורה.
  • כן אני דואגת לחטא את המקום לפני ואחרי הנפיחות ירדה בנתים הולך לי מעולה
    אבל מהר מידי אני מרגישה כבר מנופחת..
    יכול להיות זה פסיכולוגי ויכול להיות שזה נכון
    בכל אופן המטרה מקדשת את האמצעים אז זה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה