ציסטת גופיף צהוב בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן...
    אתמול הייתי לראשונה מאז גילוי ההריון אצל רופא הנשים שלי לבדיקת אולטרסאונד(הריון ראשון).עפ מחזור אחרון זה אמור היה להיות שבוע 8,אך לפי גודל העובר הרופא תיקן את זה לשבוע 6+2.
    הוא אמר שרואים שק הריון ושאפילו כבר רואים דופק והכל נראה מצויין.
    אבל הוא גם ראה ציסטת גופיף צהוב בהריון-הוא הסביר שזה טבעי ואין לי מה להיות מוטרדת מזה.אבל הוא גם ציין שזה בדרכ מגיע לגודל של עד 3 ס"מ בעוד שאצלי זה 6 ס"מ!
    אמר שנמשיך לבדוק את זה ולא לדאוג...
    אבל אני ממש ממש מודאגת!
    מישהי יודעת מה זה אומר והאם תקין?האם זה יכול לסכן את העובר או אותי?זה אמור לקטון?ומה ביכלל עושים?
    אשמח לקצת עזרה...

Shira
1 תגובות
עמוד 1
  • הי יקרה,
    לעיתים נוצרת ציסטה כחלק מתהליך הביוץ. אם אני לא טועה, הציסטה הזו יכולה להגיע אפילו למימדים גדולים יותר (עד 10 ס"מ, פחות או יותר, אני לא רופאה, אז אל תתפסי אותי במילה ;))
    מהנסיון שלי, זה ענין של מעקב, אבל בכל אופן אני ממליצה לך לשאול עוד רופא, רק בשביל תחושת הרוגע שלך שהיא לא פחות חשובה !!!
    מאחלת לך הריון קל ובריא
    ובעיקר רגוע ומאושר :)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה