מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    מנסה להרות כבר ארבעה חודשים. הריונות קודמים נכנסתי בקלות בחודש הראשון שבו איתרתי ביוץ עי מעקב זקיקין ודחיית ביוץ עם אסטרופם ליום ה13.
    החודש לקחתי שוב אסטרופם. לצערי איו לי זמן למעקב סדיר אך רק הבוקר הלכתי (יום ה14) מאחר והיו לי כאבים עזים מאתמול(יום 13-טבילה).
    ראוי לציין שכבר מהיום התשיעי הרגשתי ביוץ לפי הפרשה צמיגית והיתה לי תחושה שהכדורים לא דחו מספיק..
    תוצאות המעקב היום לפי הטכנאית הם שאנינאחרי ביוץ מאידך, רופא נשים שבקרתי אצלו אחרי טען שהבדיקה לא מעידה עך אחרי, מבחינתו עדיין לא התרחש ביוץ לפי הממצאים:
    עובי רירית 7. . שחלות 28\23. נמצאו זקיקים קטנטנים ללא זקיק מוביל. דוגלס:ללא נוזל חופשי.

שאלתי היא האם באמת היה ביוץ ביום התשיעי או העשירי כפי שחשתי, ביום ה-14 סביר שלא יהיה זכר לזקיק..? לביוץ?
    אני מבולבלת! האם אני אחרי ביוץ או לא?
    מחזור אחרון שלי הגיע אחרי 30יום עם אסטרופם.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

מכיוון שלא בוצע מעקב ביוץ לא ניתן להגיד הרבה לגבי הביוץ.

עדיף להתחיל בצורה מסודרת לאחר הוסת הבא

בברכה
    דוד דנון

מומחה למיילדות וגינקולוגיה. רופא בכיר ביחידת האולטרה-סאונד, בית חולים לנשים ע"ש הלן שניידר, קמפוס בלינסון, מרכז רפואי רבין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה