הצילווווווווווו טחורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מישהי סבלה מטחורים אחרי לידה ואיך היא טיפלה?? אני מורחת משחה ועדיין כואב ליייייי מה לעשות ????

2 תגובות
עמוד 1
  • לי היה טחור קטן לאחר הלידה שלא הרגשתי אותו. אבל כחודש אחרי נהיה לי טחורים ממש גרועים עם דימום.שמתי נרות לטחורים ואכלתי פירות יבשים בעיקר שזיף מיובש..ועבר ישר. לא להגזים עם הפירות היבשים..
  • צהריים טובים,

טחורים הם תופעה שכיחה בקרב נשים בהיריון ולאחר הלידה. האם את חווה גם עצירות? אם כן, אני ממליצה לך לוודא שאת עוקבת אחר הנחיות למניעת\הקלה על עצירות כגון: שתייה מרובה של מים, הגברת צריכת סיבים תזונתיים (פירות, ירקות, דגנים מלאים, קטניות), הליכה וכו. בנוסף ניתן בבוקר לשתות מים שהושרו בכוס עם שזיפים, כף שמן זית או מים פושרים עם מעט לימון. סלק גם נחשב לירק המעודד את הפעילות של המעי. כמובן שאני גם ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה ולקבל ממנו הכוונה מקצועית.

בברכה ובהצלחה!

עינת כהו
    דיאטנית קלינית
    לקבלת טיפים ומתכונים:

https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה