השבועיים הארוכים בחיי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עשיתי החזרה לפני שבוע פלוס. הזמן לא זז! קודם כל מה שלא התנפחתי בזריקות קרה דווקא עכשיו, עד היום הרגשתי ממש נפוחה בבטן כולל החזה שקיבל נוכחות מרשימה במיוחד בהתחלה היה גם צרבות וכבדות כזאת. היום דווקא העניינים נרגעו.
    לא קל....איך מעבירים את השבועיים האלה? אני יודעת שאין סימנים אבל בכל זאת- אולי דווקא זה אומר שהטיפול לא הצליח? אני בסרטים יש לי מצבי רוח בקיצור תענוג. אשמח לקצת עידוד כי אני משתגעת.... גם אצלכן היה ככה? חג עצמאות שמח לכולן
5 תגובות
עמוד 1
  • היי רותםםםם , אני עוד בשלב של לפני ההחזרה אז לא יודעת לגבי הסימנים/תופעות.
    אני כן זוכרת יל מישהי שכתבה שהיו לה תופעות גומות למה שתארת ב9 ימים הראשונים אחרי ההחזרה ואחכ כמו שכתבת העניינים נרגעו והיא נקלטה !!! אז בהחלט יש מקום טוב לאופטמיות
    אין ספק שהסבלנות בשבועיים האלה מחרפנת אבל את הרוב כבר עברת ויש סיכוי גדול !! מחזיקה לך אצבעותת

• תודה מותק! אני מנסה לא לחשוב על התוצאה אבל זה קשה...אמן שיהיו בשורות טובות!! ושיהיה לך בהצלחה!!
    לפחות יש לי 2 מוקפאים שהוקפאו יחד אז אם יהיה צריך יש לי עוד חודש שקט משאיבה ועניינים.
    בנות שמכירות אפשר לבקש שיקפיאו בבודדים? לא שאלו אותי ובדיעבד התבאסתי שלא ביקשתי אפשר לבקש או שככה עושים?
  • בנות למישהי יש או היו מוקפאים ויכולה להתייחס?
  • רותם דבר ראשון אל תחפשי תופעות כי זה סתם שטויות פשוט תעסיקי את המחשבות בדברים אחרים אם כל הקושי.
    לגביי המוקפאים הם לא שואלים אותך ומקפיאים בזוגות או בשלשות
    דבר ראשון הסיכוי להקלט כשמחזירים שניים גדול יותר מש מחזירים אחד ולא בהכרח מחייב הריון תאומים!!
    אני ההפרייה הראשונה החזירו 1
    בשנייה החזירו 2
    ובעזרת השם עכשיו שאישה הפרייה שלישית יחזירו 3 כי זה מה שנשאר ואני מקווה שמשהו יתפוס...
    יהיה בסדר תחשבי חיובי ויהיה טוב...
    אמן שזו תהיי פעם אחת ויחידה ??????
  • רוצה להגיד לך שכשקבלתי תוצאה שלילית חיפשתי ומצאתי כל מיני תסמינים...
    דווקא שקבלתי תשובה חיובית, לא הרגשתי כלום וגם אם רציתי להמציא לעצמי ידעתי שאני משקרת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה