אוףףףף בטא 4!!!!! מה זה אומר?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות אירי שהתפללתי לא לראות בטא קטן מ3
    יצא לי בטא 4!!
    לפני ששמחתי התקשרתי לשאול ואמרו לי שזה לא טוב :(
    למשהי היה דבר כזה?
    מה ה׳ רוצה לצחוק עליי??
    זה כבר לא מצחיק בכלל כל כך ציפיתי
12 תגובות
עמוד 1
  • זה שלילי לצערי, בטא מעל 25 זה הריון וודאי.
    תהיי חזקה!

אנחנו פה בשבילך
  • חיבוק
  • באסה אוףףףףףףף בא לי לצרוח על העולם!!!
    נשארו לי מוקפאים אחרונים אני מקווה שהם יהיו הישועה שלי ????????
  • סורי מותק... באמת באסה :(
    תיהי חזקה!! זה חייב להצליח בטיפול הבא!!
  • מקווה שהטיפול הבא יצליח, ואם לא חו"ח תכיני את עצמך שאת דוהרת לקראת הסבב הבא! אין דבר כזה!!! כולנו ניקלט בע"ה וניהיה בהריון קל ותקין!! אין ברירה אחרת!!!
  • מבאס ;( שולחת לך ים כוחות לטיפול הבא בע"ה שיהיה טיפול מנצח .
  • מבאס ;( שולחת לך ים כוחות לטיפול הבא בע"ה שיהיה טיפול מנצח .
  • הכל טוב בננות זהו מתעוררים לבוקר חדש יהיה בסדר אני בטוחה כניראה זה לא הזמן שלי...
    מבאס אבל מתמודדים שמחה ואהבה בלב והכל יהיה טוב תודה לכן ??????
  • היי בנות . אני חדשה פה ומאוד שמחה שיש מקום לשתף ולספר ..
    אני אחרי 2 הזרעות ולפי המלצת הרופא חייבת לעבור לIVF ... אין לי מושג אם אני מסוגלת לעמוד בסיוט הזה!!!
  • לילוש יקירתי הסיוט הזה לא קשה אם יש לך מטרה, אין ספק שלא פשוט ויש ימים כואבים אבל נאחזים באמונה שלמה שהכל יהיה טוב ובסופו של דבר כולנו נחבוק ילד משלנו, יהיה בסדר תתעודדי שכולנו נמצאות באותה סירה יהיה בסדר תאמיני בזה
    חיבוק תומך ומה שתצטרכי אנחנו פה
  • תודה רבה תותי היקרה. את צודקת במאה האחוז הכל למען המטרה מקודשת.. אבל הפחד הורג אותי! פוחדת שהכל ההורמונים יפגעו לי בבריאות. גם זריקות האין סופיות האלו....
  • משהי כאן עברה מחזור טיפול בIVF ? אין זה הולך ומה העלויות? תודה לעונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה