חשובב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    בן זוגי ואני מנסים כבר שנה וקצת , חשוב לציין שאני בת 37 והוא קרוב ל40
    נכנסתי פעמים להריון ולצערי הראשון הפסיק ( ע"י גרדה) בשבוע 12
    והשני בשבוע 8 ( עוד לפני דופק) עם כדורים ובסוף גרדה.
    כל הבדיקות שלי תקינות כולל קרשיות והיסטרוסקופיה שעשו לי במהלך הגרדה.

אני מבינה שיש סיכוי גדול שהכל תקין וזה רק שלמזל ותיזמון .( או לפחותת זה מה שהרופא שלי טוען)
    אבל לבן זוגי כבר היה בסיבוב הראשון הפלה בשבוע 8 ( אין ילדים כי אחרי זה לא היה נסיון נוסף)

אנחנו הולכים לעשות בדיקת זרע ורציתי לדעת האם יש כמה בדיקות זרע ומה מומלץ כמו כן איזה בדיקות דם כדי לעשות
    אני לא רוצה לגלות בעוד שנה שבגלל בדיקת דם אחת אני מפסידה זמן וסובלת עד מוות הפלות חוזרות.
    הבנתי שלפעמים יש בעיה של כרומוזונים ושזה דבר שניתן לזהות בבדיקת דם

אין לי בעיה גם לעשות פרטי אבל אני חייבת לדעת מה ניתן לבדוק (אצלו ואצלי )

אשמח לתשובות
    תודהההההההה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. ישנה בדיקת זרע אחת
    2. לאור מה שסיפרת כדאי להשלים בדיקת קריוטיפ (שהיא בדיקת כרומוזומים) לך ולבן זוגך, הבדיקה מבוצעת במכונים גנטיים בביה"ח וכן במכונים פרטיים, בבדיקת דם פשוטה. בקשי מהרופא הפניה לבדיקה.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה