הזריקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    שהתחלתן להזריק הזרקתם ישר לעצמכם לבד או שנעזרתם באחות קופת חולים ?
    אני אמורה להתחיל להזריק אני ממש מפחדת לא יודעת מה לעשות!!
    הצעות???
7 תגובות
עמוד 1
  • היי בייבי, מה שלומך? קודם כל בשעה טובה :)
    אני קבעתי הדרכת אחות בקופת חולים בעלי בא איתי. הבאנו בצידנית קטנה את הזריקות. האחות היתה מקסימה הסבירה לנו וזה ממש פשוט. אחר כך את כל הזריקות עשינו לבד בבית ותאמיני לי שאני ממש פחדנית. אגב תמיד את יכולה ללכת לקופת חולים שיזריקו לך אבל אחרי הפעם הראשונה את תראי שזה מיותר ואפשר לבד הרבה יותר נוח...המון בהצלחה!!!
  • אני את חלצי לבד מהזריקה הראשונה והאמת שהזריקה הראשונה לקחה לי לפחות 15 דקות עד שעשיתי רעדתי מפחד ולא הצלחתי להכניס את המחט אבל אחרי הפעם הראשונה עשיתי לבד בלי פחד, אין מה לעשות אנחנו חזקות והגל יעבור
    בהצלחה :)
  • אני כמו רותם בדיוק, פעם ראשונה אצל האחות יחד עם בעלי ומאז הוא קבוע מזריק לי. זה באמת לא נורא כמו צביטה קטנה וזהו גם קרחון לפני עוזר. הפעם הראשונה מלחיצה כי לא יודעים באמת איך זה אז באמת בפעם הראשונה אני מציעה לכם ללכת לאחות.כדי להרגיש בטוחים ואחכ תראי זה ממש קליל בהצלחההה
  • היי בייבי
    קודם כל בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
    כמו שהבנות סיפרו כאן קודם מומלץ ללכת לקופה כדי לקבל הדרכת אחיות זה גם עושה לך סדר עם כל הזריקות וגם בפעם הראשונה לעשות את הזריקה ליד האחיות נותן סוג של ביטחון לפעמים הבאות..
    אני הזרקתי את כל הזריקות לעצמי לא הייתי מסוגלת שמישהו אחר יעשה את זה
    יש כאלה ששמות קרח על האזור לפני הזריקה לי אישית הקרח לא עזר..
    אין לך מה לפחד קטן עלייך ואם תצטרכי משהו אני פה

בהצלחה
  • תודה רבה לכן בנות מקסימות
    אין ספק שהצלחתם להגיע אותי מקווה שילך לי טוב..
    אעדכן אותכן
  • אני בהתחלה ממש חששתי...
    אבל הרופא שלי הדגים לי בפעם הראשונה, אחר כך כבר לא הייתה לי ברירה...
    פעם ראשונה לקח לי זמן... ואפילו קצת בכיתי מהחשש...
    בהתחלה הזרקתי רק אוביטרל.
    עכשיו כשעברתי לגונל אף גם היה לי קצת קשה בהתחלה... זה קצת יותר מורכב... קראתי מלא פעמים מה לעשות.
    אז אני כבר כמה ימים מזריקה... ומיום ליום זה פחות מלחיץ.
    היום אני מבינה כמה אנחנו חזקות! זה לא ברור מאליו שאנחנו ככה מזריקות... זה לא קל פיזית ונפשית.
    אין עלינו!! תותחיות!! הכל קטן עלינו :)
  • H28 איזה מדהימה את ממש תודה על העידוד אין ספק שאנחנו חזקות ונעבור את זה בקלי קלות..
    לי נתנו פרוטוקול ארוך מתחילה עם דיקפפטיל אחכ ממשיכה עם מונופור ואז אוביטרול...
    הבנתי שהמנופור מעט כואב.. והשאר פחות.. מקווה שילך לי טוב
    תודההההה לכולכן בנות מקסימות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה