הזמן עובר נורא מהר... וכלום לא קורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודש הבא אנחנו נשואים שנתיים, וממש לא מתחשק לחגוג.
    מרגישה שהזמן בורח... רץ במהירות.
    כל חודש עובר לו ואני חיה רק שבועיים בכל חודש- מהביוץ/הזרעה ועד המחזור שתמיד מגיע, מדוייק כמו שעון.
    כולן סביבי בהריון או בדיוק ילדו. כולן נכנסו להריון בקלות...
    הפסקתי להיפגש עם חברות שכל הזמן מספרות על מי בהריון, ושואלות אותי נווו מה איתכם? לא בא לכם? ולנו יש תמיד תירוצים למה זה בדיוק עכשיו לא מתאים...
    בא לי לצעוק על כולם: זה לא עניינכם! ותצאו לי מהרחם!! ותעזבי את הזרע של בעלי בשקט.
    בלי לשתף אנשים, הם מרשים לעצמם לספר לך מה דעתם ומה כדי לך לעשות... ושחופשה זה עוזר...
    כולם מעצבנים אותי, שאפילו עם משפחה לא בא לי להיפגש... רק כדי שלא יתחילו לחקור.
    הכי מעצבן, המבטים של האנשים שכן יודעים, ומסתכלים לי על הבטן או ששואלים מה חדש?? ומה אני אמורה לענות? אותו חרא? או שמברכים אותי שבע"ה שנה הבאה בן. ואני מתה לענות להם: למה לא השנה??
    מעצבן אותי שאני מרגישה חרא עם עצמי ומקולקלת... למרות שהבעיה לא אצלי.
    מעצבן אותי כשחמותי מספרת לבעלי שהיא בירכה אותי באיזה קבר של צדיק, ואני צועקת עליו: שתברך אותך!! לא אותי. מתי היא כבר תשלים עם זה שהבעיה היא אצלו ולא אצלי?? כי הרי זה לא יכול להיות...
    אחר כך אני כועסת על עצמי... כי הוא לא אשם... זה פשוט המצב.

וזהו. עוד שבועיים עברו, ושוב המחזור הגיע כמו שעון... ושוב אני שונאת את כולם סביבי ומרגישה חרא.
    תמיד הייתי בן אדם שדואג לכולם ובסוף לעצמו. היום לא אכפת לי מאף אחד... לאן הגעתי.
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    אני כל כך מזדהה עם מה שאת כותבת. החברות שלי כבר עם 2 ילדים או לפחות אחד. כל מי שהתחתנו בתקופה שלי כבר עם ילד...ואני מרגישה מאחור. בדומה למצב אצלכם גם אצלנו הבעיה אצל בעלי. תחשבי כמה זה קשה לו.... תנסי לעשות דברים שעושים לך טוב, וכמה שזה קשה להתעלם מהערות. רק לפני חודש לא הלכני לאירוע משפחתי כי לא היה בא לי על כל ההערות והבקרוב אצלך. בעיני זה לגיטימי תעשי מה שטוב לך. שולחת לך חיבוק חם :)
  • זה כאילו אני רושמת את זה!!!!
    כל מילה ומילה!!!
    הבעיה לא אצלי אצל בעלי וזה מחרפןןןןןן
    משתדלת שלא להפגש עם המשפחה שלו כי הם רק ממוטטים אותי מעצבים עם הברכות שלהם..
    לא בקשר עם חברות שמראות לי כל שנייה וחצי את הילדים שלהם ובעל כורחי אני אמורה להגיד איזה חמודיייייים...
    תוסיפי לזה אחיין חדש שאם כל האהבה גיסתי ממוטטת אותי מעצבים ועוקצת בכל היזדמנות שהיא יכולה!!!!
    תוסיפי לזה את חברות של אמא שלי שיודעות ומרשות לעצמן להתערב ולהגיד לי שיש להם קשרים בבתי חולים או ברופאים פרטיים כאילו שהקשרים יביאו לי ילד!!!
    וכן גם אני אוטוטו שנתיים נשואה וחוץ מעצבים ותחושת תיסכול אני לא מרגישה כלום!!
    חגים כבר לא בא לי לחגוג שלא לדבר על ימי הולדת יום נישואין או כל חגיגה שאפשר לברוח ממנה אני בורחת!!
    בקיצור מבינה לליבך מאוד!!!!!
    הלוואי והיינו יכולות להעלם מהעולם עד שיהיה לנו בטן ואז נוכל להמשיך לחיות...
    אם את רוצה לשחרר מהתיסכול את מוזמנת ליצור איתי קשר בכיף נשתף אחת את השנייה ביחד ??
  • מזדהה עם כולכןןן זה בדיוק ככה !!!!
    כל החברות שלי שהתחתנו הרבה אחרי עם ילדים
    וזה הנושאי שיחה שלהם שלא נדבר על המשפחה המורחבת שתמיד אנחנו החריגים.

כנראה לנו יהיה את הילדים הכי הכיי מכולם
    אז ההמתנה יותר ארוכה מאחרים אבל
    שיגיע הנצחון -והוא יגיע ! הפרס יהיה הכי מתוקקקק
  • תודה בנות!! אתן מקסימות ומהממות!!
    כתבתי את זה ברגע הכי הכי חלש שלי, והכי רגיש... הייתי חייבת לשתף...
    תותי- וואוו כמה שהדמיון אצלנו חזק.
    גם אני משתגעת מהברכות של המשפחה של בעלי!! וגם לי יש גיסה שיש לה יציאות... שבא לך לבכות.
    אחי הכניס את אישתו להריון מיד אחרי החתונה... לא עבר שבוע והיא כבר היתה בהריון!! ודווקא הייתי דיי גאה בו!! והשווצתי לחמותי המעצבנת בגנים שלנו :))
    אבל גיסתי חסרת רגישות... היא כל הזמן אומרת: את לא יודעת מה זה עד שאת לא אמא... ולי ישר יוצאות דמעות. והכי נורא זה שיום לפני הברית שלהם היתה לי הפלה... הריון מהזרעה שלא החזיק עד סוף שבוע חמישי. כל הברית בכיתי וכולם חשבו שאני מתרגשת.
    בתוכי רציתי למות...
    כשאני רואה תמונות של האחיין המתוק שלי... כואב לי ברחם!! באמת!! הוא מוכן וגם כבר רוצה.
    ההבדל הגדול ביננו הוא שאסרתי על כולם לספר... בקושי האחים שלי יודעים... וההורים שלי לא מספרים לאף אחד.
    מקווה שגם ההורים שלו...
    רותם, תותי, חששני, וכל מי שקוראת: אז שוב תודה על החיזוקים! חייבת לציין שכבר מרגישה יותר טוב...
    לא יודעת איך זה, אבל עדיין לא התייאשתי, הייתי בטוחה שזהו אם הפעם זה לא יצליח אני אוותר, אעזוב את הארץ ואברח! אבל דמיון ומציאות לא תמיד נפגשים.
    אז מחר אני קמה שוב לעבודה... מתקשרת לרופא שלי, וממשיכים לצעד הבא...
    פחות משבועיים לטיפול הבא!! אני מוכנה בכל הכוח!!
    שולחת לכולכן נשיקות וחיבוקים!! והמון המון בהצלחה!!! הפעם זה חייב להצליח, לכולנו!
    שבוע טוב, בשורות טובות.
  • מקסימה שלנו,
    אני בסבב טיפולים הנוכחי לא סיפרתי לאף אחד שהתחלנו עוד ניסיון לא רציתי כדיי שלא ישאלו יותר מידיי שאלות ותאמיני לי זה הגישה הטובה ביותר,
    אצלי כולם יודעים משפחה חברים וכו...
    לא היה איכפת לנו לספר ואני לא נגד לא מתביישת בכלום!!!
    בכל אופן אני אאחל לך הצלחה מכל הלב תהיי חזקה בשביל בעלך וששאר העולם יתפוצץ ??
  • אחחחחח מבינה אותך לגמרי.
    בסביבה שלי כולם יודעים, גם אנשים שלא הייתי רוצה שידעו.
    אני בטיפולים כשנה וחצי כולל מחזור 5 של IVF שאני צריכה להתחיל.
    אנחנו מהלא מוסברים
    גם אותי כל מיני נשמות טובות שואלים מה קורה כאילו אני חייבת להם דיווח ומנסים להחזיר אותי בתשובה או להכריח אותי להפסיק להיות טבעונית. מבחינתי שני המצבים זה לאבד צלם אנוש אחרון שעוד נשאר לי.
    מקווה שיום אחד יהיה בסדר
    בהצלחה לכולן
  • נשמההה טובה קודם כל שיהיה לכם יום נישואים שמח תחגגו תשמחייי תתצחקי תהנו ואל תחשבו על כלום!!!
    אני ממש מבינה אותך ומזדהה איתך ויש רגעי יאוש בתהליך הזה..
    אבל אני במצבים כאלו תמיד אומרת לעצמי תחכי קצת כי ההמתנה שווה אלוהים הולך ליצור לך את הדבר הכי מושלם בזמן הכי נכון .. ואני פשוט ממשיכה את החיים... ממתינה בסבלנות עם המון כאב וקנאה באחרות שכבר בהריון בכל פינה מסבבי בעבודה בשכונה חברות בקיצור כולם בהריון ויולדות ואני באותו מקום ...אבל אני קמה מתחזקת שואבת כוחות וממתינה ליום שלי ...
    את חייבת להיות חזקה יקרתי תאמיני שזה יגיע..הכל לטובה!!
    מאחלת לך המון בהצלחההה ושההריון המיוחל יגיע לכולנו במהרהה
  • היי כול כך מבינה אותך ..
    אני הייתי בסיפור הזה 8 וחצי שנים עברתי איזה 14 הפריות וכלום לא קרה ..
    הגיסות שלי בלי עין הרע שנה אחרי שנה מביאות , חברות דודות וכו' שהתחתנו אחרי כבר עם חמישה ילדים ואני חיכיתי וחיכיתי ו... ברוך ה' נקלטתי טיבעי אחרי 8 שנים של טיפולים !!! שהרופא כבר אמר לי ללכת לתרומת ביצית !!!
    אני כול כך מבינה אותך !!! פעם אחת שאלה אותי מישהי איך את כול הזמן שמחה ? צוחקת ? אז הסברתי שאני מתה על ילדים ואת הבכי שלי אני משאירה לי לבורא עולם ולבעלי ..
    אל תפסיקי להתפלל תמיד תהיי שמחה כי זה מקור כול הברכות !!!
    אני כשהייתי מתפללת לה' הייתי מבקשת ממנו שאם חס ושלום נגזר עלי להיות בלי ילדים אז לפחות שאני לא אהיה בעצבות ולא אהיה ממורמרת !!
    מי שמכירה אותי מהפורום יודעת שכשגם כשהייתי בייאוש ועצבות תמיד עודדתי והמשפט שלי היה : ישועת ה' כהרף עין .. ותראי אותי עכשיו כבר שכחתי שעברתי 8 שנים קשות !!!
    אני מאחלת לך להיקלט במהרה ושתצאי בידים מלאות שדמעותייך יהפכו לדמעות של שמחה ... שה' יגשים כול משאלות ליבך לטובה ..
    הכי חשוב לא להפסיק להתפלל זה יגיע בע"ה ואני מקווה שמהר
  • וואו המילים שלך פשוט הם כמו המחשבות שלי ,שהיו...
    ממש ככה, כ"כ מזדהה איתך אהובה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה