היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות משהי עשתה בדיקת הריון ביתית בימי ההמתנה??? אם יצא חיובי באיזה יום בדקתן??? ואם יצא שלילי האם בבדיקת בטא זה היה חיובי?? פשוט עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות ביום ה 7 וביום ה9 לא יכולתי לעמוד בהמתנה ושתיהן יצאו שלילי!! מחכה לבטא ומתפללת שזה תפס אבל קשה לי להאמין שאם וצא שלילי בבדיקה אז יצא חיובי בבטא.. מה אתן אומרות???
17 תגובות
עמוד 1
זה מוקדם מדי ( לא משנה אם זה IVF או הזרעות ) , אבל אני מבינה אותך לגמרי! בהצלחה !!
תודה :) אני טיפול שני Ivf כבר עומדת להשתגע!!!! אפילו בחתונה שלי לא הייתי בכזה מתח חחח
איפה את מטופלת?
בחיפה אצל פרופסור דירינפלד מטפלת באלישע
אני מהמרכז, בהצלחה !!! תעדכני
אני ממש מבינה אותך ההמתנה משגעת עוד קצתתתת בהצלחההה
תודה :) אני ממש מתפללת שזה יתפוס אמנם התחלתי להרגיש כאבי מחזור אני מאוד מקווה שהמחזור לא יגיע!!!!! אוףףףף מפחדת לחשוב לרגע שזה לא יתפוס כל כל מתסכל
יוליה איפה את מטופלת במרכז ? אסותא אולי ? אני באסותא ראשלצ
יוליה איפה את מטופלת במרכז ? אסותא אולי ? אני באסותא ראשלצ
כאבי מחזור יכולים להיות גם בהריון... תעשי בדיקה ביתית החל מיום האיחור. הכי בטוח. בכל מקרה, לא מומלץ לעשות בדיקה לפני שעברו 10 ימים מיום הביוץ, בגלל זריקות הורמונים כמו אוביטרל עלולות לתת תשובה שגויה. בהצלחה!! תעדכני!
טוב בננות, אתמול עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס ממש ממש חלשששששש החלטתי היום לקנות שוב ולעשות, אז עשיתי עוד כחד ובכלל אין פס :( מחר בדיקת דם לחץץץץץץץץץץץץץץץץ
תותי פרוטי איזה יופייייייייי הלוואי שזה הריון מחכה לעדכון שלך בקוצר רוח
טוב אז אחרי הבדיקה עשיתי עוד 100 בדיקות נוספות שהראו שלילי חחחחחח מחר הבדיקה נקווה שאצחק ולא אבכה ??????
תותי את קורעת ומזכירה לי את עצמי נראה לך אנחנו מממנות את החברות של הבדקות הביתיות . בכל מקרה אני מאחלת לך בטא מהממת מחר מחזקה לך אצבעות מכל הלבבבבב
ממש מממנת אותם!!!! חולה על בדיקות הריון, נראה לי גם שהייה בחודש 9 אעשה בדיקת הריון חחחח טוב היום זה היום אמן שיהיו בשורות טובות ??????????
חבל על הכסף! גם אם בימי ההמתנה יוצא לך חיובי זה לא אמין! האוביטרל מתעתע בתוצאה!
חוששני, אני מטופלת באסותא רמת החייל אצל פרופסור זיידמן. אצל איזה רופא את מטופלת?