היי...! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, מה שלום כולן?...
    אז מסתבר שתמיד בסוף באים לבקר בבית...
7 תגובות
עמוד 1
  • היי שרוני, איזה כיף שקפצת לביקור! ובנוסף העלית נושא מאוד חשוב, אולי זה יעורר קצת את הפורום
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • היי פלפלת, תודה על ההתייחסות (
  • היי שרון, כיף לראות אותך.
    ואו,אני חושבת שהתגובה הזאת שלי תהיה התגובה הראשונה במהלך השנה הזאת בפורום.

אני לא חושבת שבגיל כל כך רך הילדים מסוגלים להבין מה זה שואה.
    הילדה הקטנה שלי בת ה4 כנראה שמעה על שואה מהגדולה,
    ואתמול כשראיתי שלושת המוסקטרים בויאודי,
    והיתה סצנה של דו קרב בין מוסקטרים וללוחמים של הקרדינל
    ליה הקטנה שאלה אותי אם זאת השואה.

הם עדיין קטנים מאוד ולא מסוגלים להבין
    נטלי
  • דבר ראשון - טוב לראות אותך
  • אני חושבת כמו יעל, שזה תלוי בילד, וצריך לראות אם ומה מתאים לו או לא.
    יחד עם זאת, נכון לדעתי ליצור תוכנית כללית לגנים, כי הילדים כן צריכים לדעתי להכיר שיש מושג כזה שנקרא שואה. התוכנית צריכה להיות מאוד "לייט", בלי לשלב בה פרטים רבים.
    אל תשכחו שיש ילדים שנחשפו לזה בבית ולכן מדברים על זה, עדיף שהמידע יעבור לשאר הילדים כמו שאנחנו רוצים ולא כמו שהילדים עלולים להעביר אחד לשני. תוכנית כזו יכולה להוות פתרון למעבר מידע מבוקר, מקצועי ומתאים לגיל.
  • דווקא בגלל שזה תלוי בילד אז לדעתי לא מתאים להכניס את זה לתכני חובה בגנים.
    גן חובה אולי כן. אבל טרום? וטרום טרום?

הגדולה שלי הייתה בגיל הזה בוגרת ובשלה להבין ולשמוע על דברים כאלה. אבל הקטנה שלי ממש לא.
    ביום השואה השארתי אותה בבית כי דברים כאלה מכניסים אותה לחרדות, אפילו לראות איזו תוכנית ילדים של סמי הכבאי שהילדים שם מסתבכים בצרות מפחיד אותה, היא פשוט עוד לא יודעת להפריד טוב את הסיפורים מהמציאות. (משיחה עם הגננת הבנתי שזה עוד הגיוני לגיל הזה)

בקיצור, אני מאוד מקווה שגם מחר היא תרצה להישאר בבית, יש לה עוד כמה שנים שמותר לה והיא צריכה להיות בתוך בועה.

נ.ב. גם לי הייתה משפחה בשואה, ופה בשכונה היו כמה חיילים שנפלו, וגם אמא של הגננת שלה נרצחה בפיגוע, עדיין לא חושבת שזה יעזור אם אכניס אותה לפחדים וצער בגיל שלה.

• לא ממש קראתי הכל מודה(טמטמת קשה)...אבל רציתי להגיד לך שלום!!! שנים:))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה