בבקשה תענו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה ליועצות ההנקה:
    יש לי תינוק בן חודש וחצי, יונק בהנקה מלאה. עד עכשיו, זמן ההנקה היה בערך 40 דקות (20 דקות מכל צד). לאחרונה, יש פעמים שהוא יונק פחות זמן. לפעמים אפילו 10 דקות מכל צד או רק מצד אחד. כאשר אני מציעה לו את הצד השני הוא מש מתנגד. חשוב לציין, שהוא יונק באופן מסודר, כל 3 שעות. האם זה הגיוני שזמני ההנקה התקצרו? הוא נראה שלו ורגוע גם אחרי 10 דקות. תודה רבה!

נורית

נורית
3 תגובות
עמוד 1
  • היי נורית מזל טוב:)
    כן זה בסדר גמור ,כל עוד הוא רגוע ואוכל בן 8-12 ארוחות ועולה במשקל ויש6 יציאות אין שום בעיה עם זמן ההנקה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה ליהי.
    ביומיים האחרונים אין משהו קבוע. לפעמים הוא יונק 40 דקות בסה"כ משני הצדדים ולפעמים יונק 40 דקות מצד אחד או אפילו פחות ולא רוצה את הצד השני. במקרה בו הוא יונק הרבה מצד אחד- כדאי לנתק אותו ולהעבירו לצד השני או לתת לו להמשיך רק מצד אחד?
  • במידה ואת רואה שההנקה כבר לא יעילה והוא עושה 2-3מציצות ומנמנם כדאי להעביר לצד שני . כל עוד הוא יונק אינטנסיבי ברצף את יכולה להשאיר על אותו השד

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה