עדכונים מסבב ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. אז אנחנו אחרי החזרה....קודם כל אני רוצה לחזק את הבנות שמתחילות ivf, זה ממש לא כזה נורא כמו שחושבים בעלי עזר לי עם הזריקות, השאיבה זה לא תענוג אבל עובר וההחזרה- שם היה לי קצת קשה להחליט. בעיקרון אני בת 34 ולבעלי בעיה קשה בזרע, זרעים בודדים. הרופא ממש המליץ להחזיר 2. הבנו שזה מעלה את הסיכוי משמעותית וגם אם יהיה תאומים מבחינתי קשה אבל נתמודד. מה גם שלא היתה וודאות אם אפשר להקפיא אז החלטנו ללכת עם הרופא. אחרי שחזרנו אולי גם בגלל ההורמונים ממש קיבלתי לחץ שמה יהיה ואיך נסתדר עם תאומים וגם בעלי שלא היה ממש שלם קצת נלחץ. אני יודעת שההחלטה היא מלמעלה ואם טיפול ראשון יצליח גם שניים זה ברכה. אבל בכל זאת פתאום ממש קשה לי. אשמח לשמוע מכן בנות כמה החזרת ואם טוב שהלכנו עם הרופא. תודה וברכת הצלחה לכולנו אמן
17 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל בהצלחה שתבשרי לנו על בטא מהממת !!
    אני עברתי IVF ראשון לפני פחות משבועיים בגלל שאני בת 29 וזה הטיפול הראשון שלנו הרופא אמר לנו שהוא יכול להחזיר רק אחד אז הלכנו איתו בדיעבד אם הייתה לי את האופציה להחזיר 2 הייתי עושה את זה כי זה מגדיל את הסיכויים.. נכון זה לא קל להסתדר עם תאומים אבל כמו שאמרת הכל זה מלמעלה.

מחזיקה לכם אצבעות
  • היי מותק!
    קודם כל תודה ענקית. מאחלת לך מלא הצלחה בטיפול הבא ואמן שילך קל וטוב :)
    אגב- איפה את מטופלת אם אפשר לשאול? ומי הרופא שלך?
  • האם הטיפול שאתן עושות הוא לאיחר שגם עשיתן הזרעות ? במידה וכן כמה?
  • היי ord
    אנחנו התחלנו ישר הפריות כי לבעלי נתוני זרע ממש לא משהו והזרעה לא היתה עוזרת לנו.
    באיזה שלב את?
  • היי בנות,
    מישהי עוד היתה בהתלבטות שלי ובא לה לרשום לי? אגב גם לכן בזמן ההחזרה ההחלטה התקבלה כשהייתם כבר עם החלוק והכל? זה היה מאוד מלחיץ
  • היי,

אני יכולה לספר לך עליי, שיש לי ילדה בת שלוש שהגיעה מהריון ספונטני. כשהבנו שאנו צריכים לעבור טיפולי פוריות בשביל להביא עוד ילדים לעולם מההתחלה לא היה אכפת לי אם יגיעו גם תאומים. החשק לעוד ילד כל כך גדול. בשתי ההפריות הראשונות הוחזרו 2 עוברים שלא נקלטו ובהפריה השלישית הוחזר עובר אחד שנקלט וכעת אני בחודש שלישי.
    גם לאחר שבעז"ה אלד ונחליט שוב לעבור טיפולי פוריות לילד שלישי אני מוכנה גם לתאומים. אני מודעת לכך שהגידול לא פשוט. יש לי חברה עם ילד בן שלוש ותאומות בנות כשבעה חודשים ואני רואה את המצב. אבל השקיקה לילד גדול יותר.

בהצלחה!
  • היי reas

קודם כל בשעה טובה! באמת חיזקת אותי
    אני קצת מפחדת מהעניין של תאומים למרות שברור לי שיש מצב שהטיפול הזה לא יצליח חלילה או שייקלט אחד. כי כאילו לפני שהגענו היינו בראש שטיפול ראשון מחזירים אחד. אבל... - הרופא המליץ על שניים וזרמנו איתו. התחושה של שנינו זה שאולי היינו צריכים לחשוב קצת יותר אבל לא היה לנו ממש זמן.
    מצד שני כמו שאת אומרת זה משהו שקיים כשמתחילים טיפולים ו"שנהיה בבעיה הזאת"...
  • היי
    גם אני אחרי החזרה לפני שבוע. החזירו לי 3 עוברים למרות שזה היה טיפול ראשון. אצלי שרדו 3 עוברים ואת כולם החזירו (אולי לא רצו להקפיא אחד). אבל הייתי מאוד שמחה כי לפי מה קראתי בכל מיני פורומים שכך יש סיכוי יותר גבוה וזה ממש לא אומר שתהיה לי שלישיה. בכלל לא התלבטתי. מכירה אנשים עם תאומים- נכון שזה יותר קשה אבל התמורה יותר גדולה, גם לילדים יותר כיף, וגם לך יהיה לפעמים זמן פנוי כש הם ישחקו ביחד.
    גם לי אמרו לגבי כמות העוברים להחזרה כש היתי כבר בחלוק, ממש כמה דקות לפני וזה לא היה לחוץ - הפוך שמחתי שזה יותר מ-2.
    מה שמלחיץ כרגע זה בדיקת בטא ביום ראשון. מלחיץ לקבל תשובה שלילית ולהבין שכל החודש הזה סבלתי ללא תוצאה חיובית. כל יום הלחץ עולה, חבל שאי אפשר לדעת לאחר יום יומיים.
    שיהיה לנו בהצלחה!!!!!!
  • היי לולי,
    תודה והמון בהצלחה :))
  • Rotemi קודם כל תודה.. אני מטופלת אצל פרופסור משיח בת״א
    Ord עברנו 5 הזרעות לפני שהתחלנו IVF
    בהצלחה לכולן ;)
  • היי רותם
    אני ממש לקראת טיפול ראשון כייף לשמוע ממך שהתהליך הוא די קליל כי אני חוששת קצת מהזריקות אבל בטוחה שבעלי יעמוד לצידי..
    גם לבעלי בעיה עם הזרע ואני בת 24 בטוח יחזירו לי אחד למרות שאני מאוד רוצה שיחזירו לי 2 גם להגברת הסיכוים וגם כי אנחנו מאוד רוצים תאומים..אבל גם אחד מספיק !!

שיהיה לך בהצלחה מחכים שתבשרי לנו על בטא מהממתתת
  • בייבי איזה כייף לשמוע ממך!!
    מרגש שגם את מתחילה :) שתהיה לך דרך הכי טובה שיש תדעי שזה מאוד מחזק שבעלך איתך בכל זה. תודה גדולה אמן ואמן ומאחלת לך המון בהצלחה!!! :))
  • רותם נעבור את התהליך ביחד איזה כייף הלוואי שזה יהיה מהיר לשתינו ולכולכן פה בפורום הזההה
  • הלוואי ומלא בהצלחה תעדכני מותק :))
  • היי רותםם קודם כל המון בהצלחהההה , אני גם לפני ivf ראשון ועם אותו עניין של בעיה בזרע, כבר מעכשיו התחלנו לחשוב כמה עוברים להחזיר ודי ברור לנו שנחזיר 2
    אני חושבת שעשית את ההחלטה הטובה ביותר!
    הכל מלמעלה ואם זה אומר אומר תאומים יהיה לך גם את הכוחות לטפל בהם ולהתמודד גם הרבה פעמים שמחזרים 2 רק אחד שורד אז קבלי הכל באהבה
  • היי תודה !!
    מאחלת גם לך המון בהצלחה.
    בנות שעברו כבר...מה מרגישים אחרי ההחזרה? הבטן שלי נפוחה קצת כנראה מהתמיכה, לפעמים יש לי לחצים בבטן כאילו כאבי מחזור אבל שוהה פחות למטה. מה זה אומר?
    ההמתנה הזאת ממש ארוכה........
  • זה קשה לא לחפש סימנים ולרצות כבר לדעת האם העובר נקלט.
    אני יכולה לספר לך עליי שבשתי הפעמים הראשונות הרגשתי הכל- כאבים בחזה, נפיחות, לחצים בבטן התחתונה... כאילו התחלה של הריון ובסוף זה נגמר במחזור.
    ודווקא בפעם השלישי לא הרגשתי כלום, אבל כלום. לא כאבי בחזה ובקושי לחץ בבטן, אבל העובר נקלט.
    אז שוב, אני יודעת שהציפייה היא כמעט בלתי אפשרית, אבל צריך להתאזר בסבלנות רבה.
    המון בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה