היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי ivf ראשון ובטא שלילית נישאר לאסוףאת עצמי חזרה מהתסכול ולחכות להמשך טיפול..
5 תגובות
עמוד 1
היי מתוקה קודם כל ממש צר לי לשמוע אני מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה האחרון והמנצח !!! תתחזקי ותאמיני שהכל לטובה ועצם זה שאת כבר בתוך כל התהליך הסיכויים שלך טובים ובסוף זה יקלט!!
אני בעוד כחודש מתחילה טיפול ראשון . סתם להתעניין במידה ותרצי לשתף.. איך היה אצלך הזריקות כאבו? השאיבה ההחזרה? כמה עוברים החזירו לך?
היי מאמי קודם כל אל תתייאשי כן זה מתסכל ואני יודעת בדיוק מה את מרגישה כי גם לי נודע היום שהIVF הראשון שעברתי נכשל ואפילו לא הספקתי להגיע לבדיקת בטא תאמיני שהכול לטובה מחזיקה לך אצבעות ומחכה שתבשרי לנו על בטא מהממת !
אורוש כולנו באותה סירה ומה שמחזק הוא האמונה שזה יצליח, מה שבטוח שמתיי שזה יבוא זה יבוא!! תאספי את עצמך ותזכרי השם לא שוכח אף אחת ואמן ואמן כולנו נכנס להריון :)
אורוש , חיבוק חזק בסוף זה יבוא ! מחזיקה לך אצבעות חזק
הכי קשה זה שלילי בהפריה ראשונה. את בטוחה שזהו נגמרו הצרות ואין סיכוי שזה לא יצליח, ושומעים את השלילי מרגישים נפילה לתהום...
אני כל כך מבינה אותך! תהיי עצובה ותבכי קצת, זה מותר. אבל לא הרבה. תאספי את עצמך ותתכונני לטיפול הבא והמנצח! עכשיו הדרך נראית ארוכה ובלתי אפשרית אבל זה לא כך. והטיפולים כן מצליחים!! יהיה בסדר. אני נקלטתי בהפריה שנייה... הלוואי והטיפול הבא יהיה מנצח!!