היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, אני כבר בשבוע 25 והזמן פשוט טס, אוטוטו לידה ועדיין לא מצאתי שם שאני אוהבת. יש לי ממש מחסום יצירתיות שלא היה לי בהריונות הקודמים. יש לי בן ובת, ובעצם כבר השתמשתי בשמות האהובים עליי ביותר. אין עוד שם נוסף שאני מוצאת שאני באמת מתחברת אליו. כולם מסביב מציעים לי מלא שמות, וגם גלשתי בכל אתרי השמות האפשריים. לא מצאתי כלום. בעלי לא לחוץ בכלל ואומר שאחרי הלידה השם יצוץ. אבל אני לא מסוגלת לסמוך על זה, ואם לא יצוץ?!?!? מישהי מכירה את התופעה? מה לעשות? ממש בעיה!!!
8 תגובות
עמוד 1
ברור שמוכר.. היה לי עם השני. את השם של הגדול בחרתי עוד לפני שהתחתנתי...
מה יש לך בבטן?
מה הסגנון שלך בשמות?
יש אתרי אינטרנט שעוזרים בעניין... מייעצים לפי סגנון
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בת
אצלי לפני ההריונות היו לי שמות שרציתי ובהיריון עצמו פתאום השמות האלה לא נראו לי "מתאימים" וקראנו לילדים בכלל בשמות אחרים.
בהיריון הזה החלטנו לקרוא לתינוק/ת על שם סבתי ז"ל שהייתה אדם מיוחד במינו והייתה עבורי לאם שניה הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
גם אנחנו לא מצאנו שם לפני הלידה, העלנו מלא רעיונות, שכל אחד מהם נשלל על ידי אחד מאיתנו, מכל הרשימה השארנו כמה שמות כאופציה שלא שללנו לחלוטין אחרי שנולד עוד התחבטנו עם עצמנו, ואחרי כמה ימים החלטנו שהשם תבור הכי מתאים לו
אחותי במשך כל ההריון השני שלה רצתה שם אחד ואחרי שהתינוקת נולדה הרגישה שהשם הזה לא מתאים לה ובחרה שם אחר
בהצלחה
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
פלפלת, העלית רעיון טוב, אולי יעזור! תודה! טלטול, תבור זה שם מקסים. אני גם יודעת מכל ההודעות שלך שלבעלך קוראים בשן, וזה מתחבר בצורה מושלמת.
אכן,
לבנות קוראים כרמל, שקד וניצן, כך שאנחנו חזק בענייני טבע יש לנו 3 הרים (בשן, כרמל ותבור) ושלושה פריטי טבע (מי-טל, שקד וניצן) אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים