מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אחרי 5 הזרעות שנכשלו עברנו IVF ראשון בפרוטוקול הארוך ההחזרה הייתה לפני 9 ימים ואתמול התחיל לי דימום/מחזור..
    לא נשארו ביציות להקפאה זאת אומרת שאצטרך להתחיל את כל התהליך מההתחלה

האם דימום/מחזור מעיד על כישלון ?
    אני אמורה לעשות ביום חמישי בדיקת דם האם יש למה לעשות את הבדיקה?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי גם אני בעוד שניה מתחילה IVF ראשון לאחר הזרעות שנכשלו אני לא ממש מבינה בזה אבל 9 ימים לאחר החזרה זה לא מוקדם מידי לדעת עם את בהריון או לא? יכול להיות שזה דימום שמעיד על משהו חיובי
    תעשי בדיקת דם בכל מקרה..
  • היי,

אני יודעת שבדרך כלל מבקשים לאחר כל טיפול IVF לעשות בדיקת דם, גם לאחר דימום. אבל אני בשני הטיפולים הראשונים שלי דיממתי ביום העשירי ולא עשיתי בדיקת דם. הרופאה שאלה אותי אם מדובר בדימום כמו מחזור ואם כן אז אין צורך לעשות בדיקת דם.
    בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות, המון בהצלחה!
  • זה מוקדם מדי, תעשי בדיקה.
    אני בכצמי מכירה מישהי שדיממה בתחילת ההריון כמו במחזור וילדה לפני חודשיים.
    אם את לוקחת תמיכה ובהפריה את מן הסתם לוקחת זה לא יכול להיות מחזור
  • יוליה א-ר
    סליחה שאני חולקת עלייך, אבל אני עברתי 2 טיפולי הפריה עם תמיכה של פעם אחת קרינון ואסטרופם ופעם שניה אנדומטרין ואסטרופם וכן קיבלתי מחזור לפני מועד בדיקת הדם.
    מצטערת לאכזב אבל הכל יכול להיות.
    מקווה מאוד שאצלך cachu זה אכן רק דימום ושתתבשרי בבטא מהממת.
  • היי בנות
    תודה על התגובות אבל התייעצתי עם הרופא הבוקר והוא אמר לי שאם זה דימום מאסיבי כמו מחזור שזה מה שיש לי אפשר לוותר על בדיקת הדם ולהפסיק את התמיכה
    בייבי מחזיקה לך ובהצלחה לכולן שנתבשר רק בבשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה