IVF ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...

אני אחרי 4 הזרעות - אחת בלי הורמונים ושלוש עם, ללא הצלחה. הבעיה אצלנו היא בעיית זרע קשה. לבקשתי, הרופאה אמרה שאחרי ההזרעה האחרונה נעבור ל-IVF.

מנסיונכן - כמה זמן לוקח עד לקבלת כל האישורים והתחלת ה-IVF?

עוד שאלה - יש למישהי המלצות על IVF בבית חולים ספציפי בירושלים? כרגע אני מטופלת אצל קפקא במאוחדת.

תודה...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי נטלינה,
    את האישור מהקופה קיבלנו תוך ימים בודדים.
    ולנו לקח 3 חודשים עד שהתחלנו את הטיפול, אבל זה רק כי הייתי חייבת לעבור לפרוסקופיה לכריתת ציסטה + התאוששות + קבלת תוצאות פתולוגיה.
    אם יש לך את כל התוצאות של בדיקות הדם הנדרשות, אז לא אמור יותר ממספר ימים עד שבוע.
    אם חסרות לך בדיקות דם, אז HIV(גם לבן הזוג) ו PAP אלה הבדיקות שלוקחות זמן לקבלת התוצאות (חודש בערך).
    את שאר הבדיקות אפשר לתקתק עד שבוע, אם זכור לי נכון
  • היי נטלינה
    גם לבעלי יש בעיה בזרע
    לאחר 4 הזרעות גם אנחנו בדרך ל IVF
    התהליך הוא מאוד פשוט מגישים בקשה אני קיבלתי אישור ועדה תוך 3 4 ימים
    לאחר מכן את אמורה לבצע תיאום עם היחידה שאת רוצה לעבור את ההפריות ואז
    מבקשים ממך ובעלך לעבור סדרה של בדיקות יכול להיות שחלק מהבדיקות יהיה לך כבר..
    לי לקח כמעט חודשיים כי המתנתי לתוצאות של הבדיקות סקר גנטיות שצריך לעבור שהתוצאות שלהם בדרך כלל לוקחות זמן מהרגיל..
    קיבלתי את כל התוצאות אתמול וביום חמישי הקרוב כבר יקבעו לי פרוטוקול..

מאחלת לנו המון בהצלחה וקליטה בדרך המהירה ביותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה