היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי כמה זמן עשיתן בדיקת הריון ביתית לאחר הפריה?? ומתיי ניתן לגלות האם את בהריון??? חוץ מלחכות 14 יום!!
10 תגובות
עמוד 1
היי,
אני בדקתי עם מקלון ביוץ לאחר 10 ימים והתשובה יצאה חיובית. אני יודעת שמקלון ביוץ יודע לגלות הורמון הריון , כי בהריון הראשון שלי שהיה טבעי גם בדקתי איתו והתוצאה יצאה חיובית. אל תקחי את זה במאה אחוז ובטח יש בנות שלא יתלהבו שרשמתי לך את זה... אבל לי מקלון ביוץ כן היה אינדיקציה.
בהצלחה!!!
תותי מחכות לשמוע בשורות טובות ממך אמממןןןןןןן
Reas תוגה נשמע רעיון טוב :) למה הימים מי הבדיקה עוברים כל כך לאט ובשאר החיים הם טסים!!! הרופאה אמרה שבבוקר של ההפשרה העוברים התחלקו שוב ל 4 תאים זה יכול לעזור???
תותיייי מה קורה איתךךך יש תשובות ?
עדיין לא.. כמה ימים נשאר לחכות, אוף קשה להתרגל להמתנה הזו... מקווה שזו ההמתנה האחרונה!!! אעדכן שיהיה חדש :) מקווה שעכשיו יהיו בשורות טובות.. ??????
אמן!!!! שיהיו לך בשורות טובות! ההמתנה לתשובה קשה אבל נחזיק לך אצבעות לתשובה חיובית וענקית
הילה
אני הייתי ילדה טובה וחיכיתי לבטא... שיהיה בהצלחההההה הלוואי הלוואי חיובי!!!
לילך
אחרי הפריה לא עשיתי בדיקה ביתית, הגעתי לאסותא להוציא דם.