קקי ירוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום. בתי בת כמעט 9 שבועות ואני רק מניקה בלי בקבוק או פורמולה.
    לפני שבוע וחצי התחיל לה קקי ירוק פה ושם ועכשיו ביומיים אחרונים הוא כל הזמן ירוק. זה גם נראה כמו נוזלת כזה. פה ושם יש טיפת דם קטנה שהרופא אמר שהוא חושב שזה פיסורה. היא עושה קקי בערך 10 פעם ביום. היום הייתי אצל הרופא והראתי לו טיטול הוא אמר שקקי ירוק זה נורמלי בהנקה. שמרקם כזה של נוזלת זה גם נורמלי. היא עולה במשקל טוב ונראה שטוב לה. אבל אנו לא מבינה איך מקקי צהוב ובריא היא עברה לירוק? מאוד חשוב לי להמשיך להניק ולא לעבור לפורמולה. מנסיונך האישי מה יכול לגרום לזה? האם זה יכול להיות אלרגיה שהתפתחה? זה הרי לא נורמלי נכון. אני מקפידה שהיא תינק את השד עד הסוף כך שלא חושבת שזה בגלל שהיא לא מקבלת מספיק מהחלב השומני.

בתודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    הצבע והמרקם נשמעים תקינים לחלוטין. לפעמים יכול להעיד על צינון של התינוק ,במקרים חריגים קשור לתזונה שלנו בדרך כלל יכול להיגרם מעודף חלבונים. אבל עדיין זה לא מפריע ואין בעיה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה