כתמים חומים לפני מחזור ותת משקל והריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    חדשה פה אבל אשמח להתייעץ, מנסים שנה להכנס להריון עברנו הזרעה עם אורביטרל חודש שעבר והחודש מתוכננת הזרעה בלי כלום.
    תוצאות של כל הבדיקות תקינות ,
    1. האם יכול להיות שתת משקל משפיע ? תמיד הייתי רזה ולא מחשיבה את עצמי כרזה מידי (1.58 משקל 43)
    2. כתמים חומים כשבוע לפני מחזור, יכול להצביע על חוסר בהורמון כלשהוא?
    כי לפי מה שעני קוראת זה ממש שכיח

תודה לעונות:) ובהצלחה
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי בהצלחה אמן שזה הטיפול המנצח !!

באופן כללי אומרים שמשקל עודף/תת משקל מפריע בכניסה להריון במידה מסויימת. אבל מצד שני כתבת שהבדיקות שלך תקינות . האם המחזורים שלך סדירים?
    נראה לי שעלייה של 5 קילו לא תזיק אבל אני לא רופאה כמובן הכי טוב להתיעץ עם הרופא שלך.
    בכל מקרה המון בהצלחהה
    אגב לגבי הבדקת זרע נראה שלהזרעה הנתונים אחלה.
  • תודה על התגובה:)
    כן 5 קילו לא יזיקו (למרות שבאסה לפני הקיץ אבל שטויות) משתדלת לאכול כל כמה שעות :)

לגבי הבדיקות זרע אם את מבינה בזה משהו (כי אני ממש חדשה בעניינים)
    ה4% זה לא הנמוך שבנורמה?
  • זה הנמוך שבנורמה נכון אבל עדין בנורמה. והשאר הממדים גבוהים שוב לא רופאה אז קחי הכל בערבון מוגבל...;)
    מה התוצאה בבדקות אחרות שהוא עשה ?

• זה הנמוך שבנורמה נכון אבל עדין בנורמה. והשאר הממדים גבוהים שוב לא רופאה אז קחי הכל בערבון מוגבל...;)

• היי, ראשית בהצלחה. ברוכה הבאה שלהות קצרצרה כמו שאומרים כאן
    לגבי תת משקל הוא אכן מאוד יכול להפריע לכניסה להריון ולהשפיע על פרופיל הורמונלי מכיוון שרוב ההורמונים הנשיים זקוקים לאחוז שומן מסוים בגוף כדי להיות מופרשים בכמות תקינה.
    ממליצה לך מאוד לבקש הפניה לתזונאית כדי לבחון דרך בריאה לעלות במשקל ולברר כמה את צריכה לעלות.
    כמו כן תעשי פרופיל הורמונלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה