אחרי הזרעה ראשונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

פעם ראשונה שלי פה... אולי אם יהיה עם מי לדבר זה יעזור.
    אני ובעלי אחרי הזרעה ראשונה, בלי הורמונים, 10 ימים אחרי.
    כבר כמה ימים שאני מרגישה לא טוב - דקירות קטנות בבטן תחתונה צד ימין, כאבי גב תחתון, מתעוררת כל שעה בלילה...
    עשיתי אתמול בדיקת הריון, יצאה שלילית
    האם המחזור מבשר לי שהוא קרב ובא?!?! מתסכל... :(

והכי מתסכל - שלא נמצאה אצלנו שום בעיה... הבדיקות שלי תקינות, הזרע של בעלי "מצוין" (ציטוט מדויק). לא יכולה שלא לחשוב שהבעיה פסיכולוגית.

קרוב לוודאי שלא תוכלו לפתור לי את הבעיות, אבל אני מניחה שתמיכה הדדית לא תזיק...
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה רק להגיד לך לנסות להירגע, לחשוב על דברים אחרים ולא לחפש תופעות כי הכל הוא פסיכולוגי!!
    תנשמי עמוק ותהני מהחיים וגם אם לא הלך עכשיו זה יקרה בקרוב, אופטימיות היא מילת המפתח הרבה סבלנות מתיי שצריך לבוא זה יבוא
    בהצלחה
  • היי דנה ברוכה הבאה לפורום, בע"ה לשהות קצרה מהסיבות הברורות ;)

קודם כל לא עבר מספיק זמן אז זה שהבדיקה יצאה שלילית אחרי עשרה ימים לא אומר עדין כלום.
    יש עדיו מקום לאופטמיות !!

צריך סבלנות אבל זה יקרה כולנו ניהיה אמהות בסוף
    תעדכני מחזיקה לך אצבעות

קודם כל לא עבר מספיק זמן אז זה שהבדיקה יצאה שלילית אחרי עשרה ימים לא אומר עדין כלום.

תעדכני מחזיקה לך אצבעות

תעדכני מחזיקה לך אצבעות
  • בנות, תודה על התמיכה...
    אחרי 3 ימים של התכווצויות, המחזור הגיע ??
    בתור בחורה שלעולם לא היו לה כאבי מחזור - הכאבים בלתי נסבלים
    הגב, הבטן התחתונה, בחיים לא הרגשתי ככה!
    למישהי יש מושג אם זה נורמלי?? ההזרעה היתה בלי הורמונים
    תודה ובהצלחה לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה