עזרה ותמיכה בבקשה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום .. התינוקת שלי בת חודש . העניין הוא שבבית חולים לא הצלחתי להניק אותה מיכיוון שיש לי פטמות שקועות . מאוד רציתי להניק ולא הצלחתי וחוץ מזה שאני גם רגישה מאוד בפטמות . אז שכבתי בבית חולים וגם זה כאב אבל עדיין המשכתי לשאוב ושכרתי הבייתה משאבה . בבית גם שילבתי סימילאק וגם הנקתי אותה עם פיטמת סיליקון אבל היא לא הייתה מרוצה והייתה מתעצבנת מאוד וגם אני מתעצבנת וזה מייאש אותי ואני יכולה להניק ככה אפילו 4 שעות כי היא בוכה כי כנראה שלא מספיק לה החלב ולי זה לא נעים וגם לא מחבר אותי אליה בכלל אז הפסקתי כמה ימים ונתתי לה רק סימילאק ועכשיו אני חושבת ומבינה שזה טעות ואני חייבת לפחות לתת לה מהחלב שלי שתהיה בריאה וזה הכי טוב . אז לי יותר קל לשאוב ולשלב סימילאק השאלה שלי אם זה נכון לעשות את זה ... אני פשוט לא מתחבאת להנקה .
    תודה רבה !!!!!!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • והיום נתתי לה חלב שאוב והשלמתי לה עם סימילאק אבל היא מזה לא אהבה את החלב השאוב כל הזמן הוציאה מהפה את הבקבוק .

• היי יקירה :)
    כדי שתוכלי להיות אמא נפלאה לביתך התינוקת את חייבת להרגיש טוב:)
    לכן הבחירה שלך צריכה להיות מושכלת ולכלול גם אותך וגם אותה במידה ואכן את לא מתחברת להנקה זה בסדר.. ושאיבה הנה פתרון נבחרנחלופי. אני לא חושבת שהיא מגיבה לטעם החלב אולי זו פרשנות שלך. נסי פשוט להציע לה שוב . ובדקי את עצמך כיצד את מגיבה למתן הבקבוק עם החלב שלך האם את גאה ?או מרגישה אי נוחות ביחד לזה . לפעמים הרגשות שלנו מושלכים על התינוקות שלנו .
    נסי ועדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום
    מכיוון שאין לי הרבה חלב אז גם הפסקתי לשאוב אז אני נותנת רק סימילאק ואפילו שאני עדיין לא שלמה עם זה יותר טוב לי כי אני לא רוצה להיות מתוסכלת אני יודעת שהרגשות שלי מועברים לתינוקת שלי וזה לא עושה לה ולי טוב . אז זאת ההחלטה מקווה שאני לא עושה טעות גדולה . תודה על התמיכה

• וגם הילדה שךי מאוד לא רגועה היא כל הזמן בוכה!!!!!! ויש לה גזים לפי מה שאני מבינה כי היא מתפתלת וגם מפליצה אבל אני כבר לא יודעת אם זה כי היא רוצה על הידיים או שזה באמת הגזים ואני לא רוצה להרגיל אותה על הידיים.. מה עוד אפשר לעשות??

• בגיל הזה תינוקות זקוקים להרבה חום ואהבה הרבה מגע ידיים ונדנוד ולהיות.עטופים ואסופים . אז אני חושבת שזה בסדר.. אם קשה לך את תמיד יכולה להזמין דולה פוסט פארטום שתגיע ותעזור לך עם כל השאלות וההתלבטויות

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • כן רק שלא תתרגל על הידיים אחרת הלך עליי חחח
    המון תודה רבה לך על התגובות המהירות !!!!!

• עד גיל 3 -4 חודשים זה בסדר:) בכיף :)
    תמיד פה !

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה