שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות וחג שמח .. אני בעיצומן של תהליכי הפריה זאת אומרת שקיבלתי אישור מהועדה עשינו את כל הבדיקות הנדרשות וכרגע רק ממתענים אני ממתינים לתוצאות בדיקות סקר גנטיות.. המנהלת שלי ככל הנראה הולכת לפטר אותי מכיון שיצאתי לחופשה ללא הסכמתה .. איך עובד החוק לשמירת הזכויות שלנו כעוברות טיפולי פוריות ואיך הוא תקף האם היט באמת יכולה לפטר אותי ??
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל בהצלחה!
    הנה כמה דברים שעלינו לדעת.

איסור פיטורי עובד/ת במהלך טיפולי פוריות
    הקדמה:
    אסור לפטר עובד/ת העובר/ת טיפולי פוריות או הפריה חוץ גופית בימי ההיעדרות בגין הטיפולים ובמשך 150 ימים שלאחר תום ההיעדרות, וזאת ללא תלות בוותק של העובד/ת במקום העבודה
    אסור לפטר עובד/ת העובר/ת טיפולי פוריות במשך 150 ימים מתחילת טיפולי הפוריות, גם אם לא נעדר/ה מהעבודה, בתנאי שהעובד/ת מועסק/ת אצל אותו מעסיק לפחות 6 חודשים
    האיסור על פיטורי העובד/ת חל בטיפולי פוריות לקראת שתי לידות במהלך תקופת ההעסקה באותו מקום עבודה, או עד שתי לידות מבן/בת הזוג הנוכחי/ת
    למרות זאת, ניתן לפטר עובד/ת העובר/ת טיפולי פוריות במהלך תקופה זו, אם ניתן היתר ממשרד הכלכלה
    במקרה של פיטורים בניגוד לאיסור זה, ניתן להגיש תלונה נגד המעסיק אל יחידת האכיפה במשרד הכלכלה
  • בייביי יקרההה בהצלחההה ולא היא לא יכולה ! את יכולה במידה ואכן תעשה זאת את יכולה לתבוע ולקבל ים של כסף
  • האם הבאת כבר אישור שאת בטיפולי פוריות לעבודה?
    אם לא זה הזמן, שהרופא ירשום ממתי.
    אסור לפטר עובדת בטיפולי פוריות, חוקה כחוק אישה בהריון לכל דבר.

מאידך, נסי להסתדר עם הבוסית כי תצטרכי אותה...
  • תודה רבה רבה לכולם אתן מדהימותתת וכל כך תומכות
    היא לא פיטרה אותי בסוף.. וכמובן שאשתדל לשמור עם הבוסית שלי ביחסים טובים אין ספר שזה ישרת אותי בהמשך...
    תודה רבה מדהימות שכמותכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה