שינה - תינוקת בת שמונה שבועות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, הבת שלי תהיה בת שמונה שבועות השבוע. יש לי כמה שאלות: אני מנסה לפתח הרגלי שינה בריאים. כרגע היא ההנקה מלאה בלי בקבוק והרוב נרדמת על הפטמה. במיוחד בלילה ובערב. לאחר מכן אני מוציאה לה גרפסים ואז עוד מסתובבת איתה מינימום עשר דקות על הידיים לודא שאין לה עוד גרפסים ושהיא סיימה לאכול וגם מוודאת שהיא בשינה עמוקה. אם אני מניחה אותה ישר אחרי הגרפס היא לא ישנה וישר מתעוררת כשמניחים אותה. השאלה שלי האם בשלב הזה זה נורמלי לא לצפות ממנה להירדם בלי להסתובב איתה על הידיים קודם? האם זה מזיק מה שאני עושה?
    בנוסף אני קראתי שאני אמורה לשים תינוק לישון כשהוא נרדם ולא רדום כבר. אבל לרוב היא נרדמת בסוף היניקה. האם זה בסדר בשלב הזה?? או שעלי לעשות משהו אחרת? בתודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • אמא יקרה,
    בתך בת השמונה שבועות עדיין זקוקה לערסול החם ולמגע המלטף שלך.
    רק החל מגיל 5-6 חודשים תהיה לה היכולת להירדם לבד.
    יחד עם זאת בשלב זה את יכולה לעשות מספר דברים:
    1. טקס שינה
    2. הפרדה בין יום לילה - שינה ארוכה בלילה ושינות קצרות ביום.
    3. עמעום אורות ודיבור בטון חלש - אווירת לילה.
    4. להיענות לסימני עייפות (גירוד בראש ובאוזניים, בכי, פיהוקים וכו')

את יכולה לנסות להימנע מלהרדים את התינוקת רק בהנקה ולנסות להרדימה גם בדרכים נוספות כדי לא ליצור תלות מוחלטת בהרדמות בהנקה (זה לא חובה בגיל זה)

כל הכבוד לך על המחוייבות וההקשבה לביתך הקטנה ולצרכיה.
    את מתנהלת בסדר גמור, אל תחששי בשלב זה מלהרדימה על הידיים, אל תצפי שהיא תירדם עצמאית זהו שלב מאוד מוקדם, היא עדיין קטנטונת וזקוקה למגע שלך.
    נשמח לעזור בהמשך
    חג שמח
    שלי ונטע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה