סוכרת הריון מדדים גבוהים לאחר צום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    רציתי לשתף בכמה טיפים לגבי סכרת הריון.

1. למדי את הגוף שלך- ברוב הפעמים בתחילה הדיאטנית נותנת לך תפריט שמאוד זהה לכולן. 3 ארוחות ביניים ושלוש ארוחות עיקריות כאשר המדידות לבדיקת רמת הסוכר נעשות 4 פעמים. לאחר צום, לאחר ארוחת בוקר, צהריים וערב.
    הטיפ העיקרי שלי בהקשר זה הוא שבהתחלה כלומר שבועיים ראשונים תבדקו כל הזמן מה מעלה לכן יותר את הסוכר ומה פחות. אל תפחדי לדקור את עצמך בהתחלה אפילו יותר מ-4 פעמים ביום. לאחר שבועיים תדעי בדיוק מה עושה לך יותר טוב ומה פחות. למשל אני גיליתי שפרות כמעט ולא מעלים לי את הסוכר או שבמבה זה אחלה ארוחת ביניים ואפילו יכולתי לאכול שתי שקיות קטנות וזה ממש לא העלה לי את הסוכר.
    2. מדדים גבוהים לאחר צום- בתחילה המדדים שלי לאחר צום כלומר לאחר שנת הלילה היו גבוהים ולא הצלחתי למצוא דרך להוריד אותם.
    עד שלבסוף מצאתי את דרך הארוחה הבא, שעזר לי, ויכול להיות שיוכל לעזור גם לכן, ואם לא פשוט תעשו כל הזמן ניסוי ותהייה.
    את הארוחת ערב שלי הייתי אוכלת ב 19:00 שכללה 2 פרוסות לחם מלא, אבוקדו, ירקות, טחינה וכו׳.
    לאחר שעתיים הייתי מבצעת מדידה שהייתה בסדר- מתחת ל 120. לאחר שלוש שעות מהארוחה כלומר בשעה 22:00 אני אוכלת ארוחת לילה שכוללת ביצה, ירקות, גבינה, אבוקדו,גבינה צהובה. כלומר ארוחה יחסית גדולה אך ללא פחממות כללללל. אציין שהרבה דיאטניות דוקא אומרות לאכול ארוחת לילה שכוללות 15 פחממה למשל 2 פירחיות. אבל לי לדוגמא זה לא היה טוב בכלל. כן הייתי צריכה לאכול ארוחת לילה אבל ללא פחממות.

בהצלחה,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה