דרכים שהטיפול יצליח???!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות יקרות,
    אז לעדכון, טיפול הפרייה ראשון לא צלח לצערי,
    רציתי לשאול האם מישהי נעזרת באיזה דרך במהלך הטיפול כדיי להירגע לא להילחץ משהו שהטיפול יצליח??
    כמו יוגה מדיטציה או כל דרך אחרת..?
    אתן חושבות שיש קשר בין טיפול פוריות לטיפול תומך?
    אני מחכה למחזור שעדיין לא הגיע כדיי להתחיל בטיפול השני יש לי רק 2 מבחנות נוספות ואני ממש רוצה שאחת מהן תקלט ואני יהיה בהריון מה מוקפא בכדי שלא אצטרך לעבור שאיבה שוב.
    הזרע של בעלי חלש ואני מקווה מאוד שהסבל שעברנו לא יהיה בשנית.
    מה ניתן לעשות כדיי שזה יצליח??
9 תגובות
עמוד 1
  • מקסימונתת אני שולחת לך ים כוחות וחיזוקים! גם אצלנו אותה בעיה.

אני כן מאמינה בדברים האלה, אחאי הרבה לבטים הלכנו לפגישה אצל נטורפתית מוסמכת לפוריות (ממש מקסימה) אבל זה מאד יקר. יש לה המון ידע בכלל על עולם הפוריות כך שיכלנו לשאול ולהתייעץ על הכל.
    במקביל מקבלים תפריט תזונה לאשה ולגבר שמחזק את הפוריות בעלי למשל חוץ מהתפריט רשמה לקחת q10 . ואפשר לעשות איתה עוד פגישת של נשימות וכאלה. אני מאמינה שתזונה טובה ורוגע חשוב לקליטה

את יכולה גם להחליט שאץ עושה מידי פעם משהו כייפי, ספא, טיפול פנים, הליכה בים וכו
    כל מה שעוזר להרגע

מאחלת לך קליטה מוצלחת בסבב הבא
  • מקסימונתת אני שולחת לך ים כוחות וחיזוקים! גם אצלנו אותה בעיה.

אני כן מאמינה בדברים האלה, אחאי הרבה לבטים הלכנו לפגישה אצל נטורפתית מוסמכת לפוריות (ממש מקסימה) אבל זה מאד יקר. יש לה המון ידע בכלל על עולם הפוריות כך שיכלנו לשאול ולהתייעץ על הכל.
    במקביל מקבלים תפריט תזונה לאשה ולגבר שמחזק את הפוריות בעלי למשל חוץ מהתפריט רשמה לקחת q10 . ואפשר לעשות איתה עוד פגישת של נשימות וכאלה. אני מאמינה שתזונה טובה ורוגע חשוב לקליטה

את יכולה גם להחליט שאץ עושה מידי פעם משהו כייפי, ספא, טיפול פנים, הליכה בים וכו
    כל מה שעוזר להרגע

מאחלת לך קליטה מוצלחת בסבב הבא
  • אגב תותי מי הרופא שלך ואיזה פרוטקול עשית ארוך/קצר?
  • אגב תותי מי הרופא שלך ואיזה פרוטקול עשית ארוך/קצר?
  • אני מחיפה,
    אצל פרופסור מרתה דירינפלד
    אני עושה פרוטוקול קצר
    אני מאוד רוצה שזה יצליח ומקווה שזה יקרה במהרה!!
    נעלמה לי ההנאה בכל דבר אפשרי, במפגש עם חברות במפגשים משפחתיים ובכל מקום עם אנשים אין לי כח ולא סבלנות!!
    שוקלת גם את החג לעשות לבד!!!!
    פשוט אין לי סבלנות לאף אחד
  • תותייייי יו אני ממש מבינה את התסכול

תנסי לעשות דברים שאת אוהבת ולהתנתק קצת אולי איזה חופשה נחמדה עם הבעל?

תודה לאל שאת בריאה הולכת מתפקדת יש דברים יותר גרועים וזה יקרההה צריך הרבה סבלנות נכון וזה לא פשוט אבל את חייבת להאמין ולהיות חיובית!
    אנחנו איתך!!!
    שלא תביני אני אומרת לך ומנסה להכניס את זה גם לי לראש כי ההתמודדות לא פשוטה.
    מאחלת לך סופש של רוגע וחיוכים וזה יגיעעעעעע
  • מאוד מקווה גם אני מאלו שאומרות ולא עושות...
    קשה להתמודד וקשה להמשיך בחיים כרגיל מקווה שאוכל לשים בצד ולהתעסק בדברים אחרים מאמינה בשם שישלח לי ברכה והצלחה בדרך ושהסבל יסתיים בקרוב!!
    שבת מבורכת
  • את יכולה לנסות רפלקסולוגיה או דיקור סיני.
    שמעתי רק דברים טובים...אם את בכללית אפשר דרך כללית רפואה משלימה זה עם הוזלה משמעותית.
  • תותי אני ממליצה לך להתחיל לקחת ויטמין E ו D, זה עוזר להשתרשות ומפחית סיכוי להריונות כימיים...מבלד זאת מאחלת לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה