תינוק בן חודש לא נרדם ועושה רעשים של השתנקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום הבן שלי בן חודש ישנם לילות שהוא פשוט לא נרדם בעריסה רק על הידיים לאחר שהוא נרדם אני מניחה אותו בעריסה ואז הוא עושה קולות שכאילו משהו מציק לו והוא מתעורר אני מרימה אותו והוא נרגע ונרדם ככה כל הלילה אני לא מבינה מה זה הרעש הזה שהוא עושה אני כמובן בודקת טיטול רטוב גראפס גזים
    אשמח לעזרה

Ssss
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב,
    מדובר בגיל קטן מאוד, התינוק שלך זקוק למגע חם ולתחושת ביטחון.
    הייתי ממליצה קודם כל לגשת לבדיקה רפואית. יש להסביר לרופא באילו קולות ורעשים מדובר (אפשר לצלם בוידאו את התינוק בשנתו ולהשמיע לרופא) ואם יש צורך כמובן לגשת לבדיקות המתאימות, זאת על מנת לשלול גורם פזיולוגי המפריע לו במהלך שנתו.
    בנוסף, התחלה של שינה עצמאית הינה בגיל 5-6 חודשים. לפני כן, התינוק אינו בשל לכך.
    את ההסבר המפורט והתחלה של הקניית הרגלי שינה נכונים תוכלי למצוא בפניה הקודמת (של Ivona) .
    נשמח לעזור בכל שאלה בהמשך
    שינה מתוקה
    שלי ונטע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה