טיפולי Ivf וסיגריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, רציתי לשאול אתכן
    יש משהי שמעשנת תוך כדיי הטיפול??
    הרופאה שלי הטילה וטו ואמרה לי מיום החזרת העוברים לא לעשן ולא לשבת ליד מעשנים, מהפחד הפסקתי וזה ממש קשה!!!!!!!!!!
    מי שמעשנת יודעת כמה זה קשה...
    אבל היא הפחידה אותי אז ברור שאני מעדיפה שהטיפול יצליח...
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מעשנת בדרך כלל אבל מרגע שאני מתחילה את הזריקה הראשונה של טיפול אני לא נוגעת בסיגריות.
    כן זה לא קל וההורמונים משגעים ואין לך דרך להרגע אבל אם אני מוכנה לסבול דקירות בבטן, אולטראסאונד כל כמה ימים ושאיבת דם באותה תדירות מה זה כבר לא לעשן...
    מאחלת לך המון בהצלחה תחזיקי מעמד.
  • אלה צודקת, אם את יכולה להחזיר מעמד אל תעשני.

אני עשנתי במהלך כל הטיפולים, סורי..מודה.
  • מיום החזרת העוברים ועד לבטא לא עישנתי... כאשר הבטא היתה שלילית עישנתי חפיסה חחח
  • התחלתי את הזריקות לקראת הIVF הראשון לפני שבועיים לא יכולתי להפסיק לגמרי אני מעשנת כשאני ממש חייבת מקווה שמיום ההחזרה אני אפסיק לגמרי בתקווה שזה יצליח בפעם הראשונה
  • ואווי האמת זה הכי קשה שיש!!!
    אני מתה לשבת על איזה קופסה חחחחחח
    מזלי שבעלי לא מעשן אז זה יותר קל לי :)
  • אין ספק שזה קשה במיוחד עם כל ההורמונים האלה והמתח
    גם בעלי לא מעשן ואין ספק שזה מקל על העניין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה