היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, בדיקת דם יש לי לעשות רק ביום שלישי הזמן לא זז!!!!! עשיתי בדיקות הריון כי ממש לא יכולתי להתאפק אבל הם יצאו שליליות חחחחח לא נורא נחכה ליום שלישי ככה אדע בדיוק מה מתרחש שם. נקווה לטוב וגם אם לא לא נורא בסוף זה יקרה!!!
אמן תותי מחכות לשמוע ממך בעה בשורות טובות
מקווה מאוד יאללה עוד יומיים!!!!! במתחחחחח
שיהיה המון בהצלחה! בשורות טובות! מחכות לעידכון!
בהצלחה מאמי מחכים לשמוע בשורות טובות
בהצלחה מאמי
זהו מחר זה קורה בחיים לא הרגשתי ככה מתח!!!!! מקווה שיהייה לי פסח שמח ובשורות טובות הלוואי ?????????? מחר אעדכן אתכן תודה על התמיכה אין כמוכן ????????
חמודה מאחלת לך המון בהצלחה! הלוואי ונשמע ממך חדשות טוב
זה לא קרה ???????? בטא קטן מ3 איזה באסה כל כך ציפיתי חשבתי שזה זה כמה זה עצוב לעבור תהליך כזה ארוך ובסוף לראות תשובה כזאת ??????
מצטערת לשמוע על השלילי את צריכה להיות חזקה וחיובית ואני יודעת כמה זה קשה. גם אני עשיתי את הבדיקה למרות שכבר ידעתי מה תהיה התשובה. תאספי כוחות, אנחנו צריכות להאמין שזה יצליח בסוף כי זה רק עניין של זמן.
כן אבל גם שהייתה לי הרגשה שלא לקבל את זה רישמי זה קשה היה לי צל של ספק שאולי כן יש לי מזל ואולי הפעם הראשונה תהייה האחרונה אבל זה לא ככה וזה מפחיד יש לי רק 2 מנות מוקפאות ואם בשניהם זה לא יצליח אז יהיה סיפור לעשות שוב אחרי שלקח כל כך הרבה זמן למצוא לבעלי זרע!!!! מתסכל נורא הולכת לקבור אצ עצמי במיטה ולרחם עליי קצת ????
תותי פרוטי יקרה, את חייבת להוריד את הלחץ, זה קשה מאוד, אבל זה לא תורם למערכת. במיוחד אם עכשיו תגידי שיש את מגבלת המנות שמוקפאות...אל תתני לגוף שלך דד ליין ותציבי יעדים. הוא יגיב וייקלט בע"ה, אני יודעת שזה מאוד קשה אבל אם חו"ח תלכו לעוד סבב הוצאת זרע מבעלך תגידי לעצמך שאתם תעשו את זה כמו גדולים וביחד. שוב, הלחץ משבש את המערכת, יהיה בסדר ואת תיקלטי. רק צריך אמונה וסבלנות...
ברור אין ספק בסוף יהיה טוב ... מקווה שהסוף יהיה בקרוב ??