הפריה חוץ גופית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, חדשה פה. בעיקר מרגישה צורך לשתף. אחרי ניסיונות רבים, עברתי להפריה חץ גופית. ההורמונים מציפים את גופי... יש לי מלא מצבי רוח...אני מרגישה לא אני. לא יודעת איך אוכל לעבור עוד חודש כזה...איך ניתן לעבור שנים כאלה...עכשיו מחכה במתח לבדיקות הדם. עשיתי בדיקה ביתית 10 ימים אחרי החזרה יצא שלילי. מדובר בבלצוסיט הנחתי שכבר ניתן יהיה לזהות הריון אם קיים. אני סובלת מכאבי מחזור אך הוא לא מופיע זאת פעם ראשונה ... עד עכשיו נעזרתי בקרינון והמחזור תמיד הגיע בזמן. איך אפשר לעבור את התקופה הזאת כל פעם מחדש???
5 תגובות
עמוד 1
  • אני כ"כ מבינה אותך, כל התהליך הזה קשה רק מי שעוברת את זה יכולה להבין .ועם כל הקושי המטרה לפנינו להיות אמא ! וזה ייתן לך כוחות על
    אם עדיין לא קיבלת מחזור אז יש תקווה גדולה !!
    אנחנו תמיד פה להקשיב ולייעץ וכמובן לשמוע על הבשורות הטובות בקרוב מאד
  • אני כ"כ מבינה אותך, כל התהליך הזה קשה רק מי שעוברת את זה יכולה להבין .ועם כל הקושי המטרה לפנינו להיות אמא ! וזה ייתן לך כוחות על
  • תודה את מקסימה...מקווה ככ. אני מנסה להאחז במשהו ואין במה. החוסר וודאות זה מה שנורא. לפחות לא נשאר לי להמתין עוד הרבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה