דחוףףףף..... מי שעשתה Ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, כמו שסיפרתי אני בטיפולי Ivf עשיתי את החזרה ביום חמישי, רק ביום שלישי שבוע הבא יש לי לעשות בדיקת דם לבטא!!!
    כמובן שהסקרנות הרגה את החתול והלכתי וקניתי בדיקת הריון ביתית, התשובה הייתה שלילית.. אני יודעת שזה לא אומר כלום אבל יש משהי שעשתה בדיקת הריון לפני הזמן ויצא לה שלילי ואחר כך חיובי???
    אוף איזה שלב מבאס זה ההמתנה הזו
13 תגובות
עמוד 1
  • את הזרקת אובטרל, לכן כל תשובה שתתקבל לפני ה-12-14 ימים מהזריקה יכולה להראות חיובי וזה לא יהיה אמין.
    כמה שזה קשה, תתאזרי בסבלנות, חבל על הכסף!
  • חחחחחח מאמי זה ממש מוקדם!!!!!!!!
    אני גם מהסקרניות והייתי עושה יום או יומיים לפני הבטא אבל לא שבוע... וגם אז לא הייתי מתייחסת כלכך לבדיקה כי הבטא הכי אמינה.. תתאזרני בסבלנות עוד טיפה בהצלחה

לילוש
  • הימים לא עוברים זה מייאש!!!!
    מה צריך להרגיש????
    אני מתה לדעת אם זה הצליח!!!
  • קודם כל המון בהצלחה, לצערי אין שום סימנים שיכולים להעיד על קליטה, כל סימן כולל דימום יכול להעיד גם על טוב וגם על רע ככה שאין ברירה אלה לחכות לחכות לחכות.
    מחזסיקה לך עצבאות לבטא מהממת
  • היי תותי פרוטי,
    תחזיקי מעמד עוד 5 ימים שזה שטויות.
    אני מנסה להעסיק את עצמי במשהו, לראות סרט טוב לצאת עם חברים רק לא לשבת ולחשוב רק על זה.
    את האמת קשב לי להיות ממש אופטימית, גם לי אין שום סימנים עד עכשיו אבל ממש כלום!!! חוץ מהכאבים ברחם שהיו לי ביום שאחרי השאיבה אבל נראה לי זה מוקדם להשתרשרות.
    מה שנותר לנו זה להמשך בשגרת היום יום ואולי נקבל הפתעה מקסימה בסוף
  • אין לכן סימנים כי אין סימנים!!! תכניסו את זה לראש!!
    בהצלחה!!!!!!!!!!
  • היי,

בוקר לפני הבדיקת דם שהייתה לי לאחר טיפול IVF עשיתי בדיקה ביתית
    שיצאה שלילית...
    בוקר למחרת בדיקת הדם יצאה חיובית וב"ה הקטנצי'ק כבר אוטוטו בן שנתיים.

שיהיה בהצלחה !!!!!
  • תןדה בננות איזה מעודדות ממש כיף לשמוע!! ????????
    טליה נשאר לנו עוד קצת יאללה שיגיע היום המיוחל!!!
    ולא לשכוח גם לעדכן אני מחזיקה לך אצבעות אמן שלשתינו יהיה בשורות טובות זה יעשה איתי האישה המאושרת בעולם ????????
  • היי תותי פרוטי,
    לצערי ההמתנה שלי נגמרה במחזור.
    אין לי כח לזה, מנסה לא לבכות בעבודה.
    מקווה שלפחות אצלך הכל יצליח
  • טליה יקרה! הרבה הריונות מתחילים בדימום!! אני מכירה 2 בנות שהתחילו בדימום, חשבו שזה מחזור- הלכו לעשות בטא והופתעו לטובה!! מציעה לך למרות הקושי ללכת לעשות בטא מחר בבוקר והלוואי שתופתעי גם!

בשורות טובות!!!
  • טליה אהובה, דבר ראשון אני ממש מצטערת לשמוע, מותר לבכות ולדעתי אף רצוי כדיי שכל התסכול יצא... ככה לדעתי...
    תקחי לך יום יומיים לאסוף כוחות חדשים ותזכרי שהמטרה אליה אנחנו הולכות רצופה בקשיים נפשיים שאילו לא היה לנו אותן לא היינו צריכות לעבור את זה!!
    אני עדיין מחכה ליום שלישי בנתיים מרגישה כאבי בטן תחתונה של מחזור מקווה שהמחזור לא יגיע!!!
    עשיתי 3 בדיקות הריון חחחח יצאו שלילי לצערי אבל מחכה ומצפה אוליי יהיו בשורות טובות..
    תהיי חזקה ואם את צריכה משהי לדבר איתה את מוזמנת בכיף :)
  • היי בנות,
    תודה על התמיכה אתן מקסימות !
    אין ברירה, חייבים להמשיך הלאה בכל הכח למטרה אחת
    קשה לי להתמודד עם האנשים מסביב שיודעים שאנחנו עוברים טיפולים כמובן שרק הכי קרובים אבל עדיין, כל אחד עם העצות שלו והלחץ מסביב כנראה משפיע אליי.
    כנראה עדיף להסתיר מכולם כדי לא להרגיש שכולם מרחמים אליך שוב ושוב.
    טוב, סליחה בנות על הרוח הפסימית הזאת.
  • לדעתי אין בזה פסול שאנשים יודעים לדעתי, אך יחד עם זאת אף אחד לא רשיי לתת עצות בטח ובטח שהוא לא וובר את התהליך, תהיי לביאה ושאף אחש לא יתערב לך במתרחש,
    אצלי כולם יודעים אבל מפחדים לדבר מילה אחת לא במקום חחחחח
    ותזכרי תמיד את לא מסכנה ואף אחד לא צריך לרחם עלייך יש דברים גרועים בחיים תקחי הכל בפרופורציה! את בריאה ושלמה זה הכי חשוב לאט לאט יהיה בסדר תהיי חזקה בשבילך ובשביל הילד שיהיה לך בעזרת השם השנה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה