IVF ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    עברתי שאיבת ביציות ביום שני ב-2.3 ונשאבו שבע הופרו 5 והתנפתחו 4 ביום חמישי לאותו שבוע 5.3 הוחזר 2 עוברים ומ-11 יום לאחר השאיבה יש לי מין כאבי מחזור שבאים והולכים פעם חזקים יותר ופעם חלשים והתנפחה לי נורא הבטן מרגישה שהעור נמתח ושיש לי יותר רגישות וכאבים בצד שמאל (מרגיש לי כאילו כאבים בשחלה השמאלית) בלילה כשאני הולכת לישון קשה לי לישון על צד ימין כי אז אני מרגישה את הכאב של השחלה השמאלית שלי (יכול להיות שהשחלה ב"טראומה"? כי כאשר הייתי במעקב זקיקים בשחלה זו היו יותר זקיקים מאשר בימין?)

האם הכאבי מחזור מהיום 11 מעידים על כך שהטיפול כשל?
    יכול להיות שהכאב בצד שמאל והנפיחות ומתיחות של העור נובעת מגירוי יתר של השחלה?
    ואם כן מה עליי לעשות?

אודה לתגובות של הקוראים שעברו חלק מהדברים שאני מרגישה, ולתשובת הרופאה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    כאבים לא מעידים על כשלון הטיפול, יתכן בהחלט שאת בהריון.
    יחד עם זאת, לא אמורים להיות כאבים, ולכן עלייך ללכת בהקדם להיבדק ע"י רופא הנשים שלך. כמובן שאין אפשרות לאבחן את מקור הכאבים דרך הפורום מבלי לבדוק אותך.
    ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה