היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, אני חדשה בפורום..ללא בעיות פוריות ידועות..הכל תקין ומצוין ולצערי לא מצליחים להיכנס להריון. עשיתי לפני כמה ימים הזרעה ראשונה..הכאב היה בלתי נסבל ובניגוד למצןפה ולמה שנאמר..שכבתי במיטה ולא הצלחתי לזוז יומיים..לא היו סימנים לדלקת..מישהיא חוותה זאת כך? במרכז בריאות האישה הרופא ציין שזה לא נורמלי ושלח אותי למיון..שם ציינו שזה נורמלי ואין מה לחשוש.. הכאבים וההתכווצויות היו כאלה חזקים שלא ניתן היה לעמטד..ללכת..להתכופף..כלום..ממש כלום
3 תגובות
עמוד 1
היי, זה באמת מוזר, אחרי הזרעה לא אמורים להיות כאבים כמעט בכלל. עשיתי 3 הזרעות ולא היו לי כאבים, רק אולי קצת כמו כאבי מחזור חלשים. אני לא רופא אז לא יודת להגיד לך,אבל הלוואי שזה יגמר בהריון תקין ושתרישי טוב
תודה רבה... אמן
היי חנאן, אני גם חוויתי כאבים יום אחרי ההזרעה הראשונה שעברתי. כאבי בטן, התכווצויות.... ממש מה שתיארת. גם שכבתי במיטה יום שלם. הרופא שלי אמר שזה כנראה כאבים של ביוץ. בכל מקרה, בהזרעות הבאות כבר פחות כאב. תמיד חשוב לבדוק בכל מקרה... שיהיה בהצלחה!