איך מעבירים את הימים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!
    ביום חמישי האחרון עשיתי החזרת עובר אחד יחיד ומיוחד, פעם ראשונה של תהליך ה Ivf מאוד רוצה מקווה ומייחלת שזה יהיה הפעם הראשונה והאחרונה,
    אבל איך מעבירים את ה 12 יום???
    או יותר נכון את ה 9 יום שנותרו???
    בנוסף יש לי צרבת נוראית!!!!!! האם למישהי גם היה בזמן ההמתנה??
    כמובן שאני עדיין עם הורמונים..
    מתיי אפשר לבדוק אם זה תפס?? אני במתחחחחח אם אבצע בדיקת הריון ביתית זה יראה משהו???
    כסליחה על החפירה
    ותודה
14 תגובות
עמוד 1
  • למה אף אחת לא עונה????
    לא יפה
  • היושששש קודם כל המון המון בהצלחה!!! מחזיקה אצבעות לבטא מהממת!!!

אל תעשי בדיקת הריון ביתית כי הן ממש לא אמינות במיוחד אם את מקבלת תמיכה!!! התשובה יכולה להיות חיובית שבעצם זה שלילי ולהיפך!! אז ממש לא מומלץ- מניסיון!!!

הצרבת כמובן לא קשורה אם נקלטת או לא נקלטת.. סימני ההריון מופיעים בשלב הרבה יותר מאוחר..

לגבי העברת הימים- אני ממליצה לקנות נעלי הרים טובות ולהתחיל לטפס על הקירות אין יותר מידיי מה לעשות..

ועצה ידידותית אחרונה- לא להתייחס לשום סימן- לטובה או לרעה.. תניחי למחשבות, תשחררי את הגוף.... הכל יהיה בסדר!!!

בהצלחה!!!
  • אני מצטרפת לתחושותייך..אני אחרי הזרעה ראשונה..מנסה לא להיכנס ללחצים ולא לחשוב על כל וזה פשוט בלתי אפשרי
  • מהממות תודה שעניתם,
    טוב הלחץ הוא היסטרי אמן ויהיה תשובה חיובית אבל עד אז איי סופרת את הימים והשעות ומתהההההה מצפייה!!!!!
  • היי תותי פרוטי,
    גם אני עשיתי החזרה ביום חמישי ומחכה לבטא ב 24.03 בקוצר רוח ( אם לא אקבל וסת לפני)
    זה טיפול שני שלנו ,מצד אחד אני רוצה לקוות לטוב ומצד שני לא רוצה לפתח ציפיות ולא להתאכזב יותר מדי אם לא יצליח.
    בקיצור מאחלת לשתינו שזה יהיה הטיפול המנצח
  • טליה איזה כיףףףף שיש עוד משהי איתי חחחח
    יאללה בעזרת השם בזכות חודש אדר שמלא בשימחה אמן ששתינו נקבל תשובה חיובית ב 24 היום המיוחל!!!!
    מחכה בקוצר רוח...
    איפה עשית את הטיפול???
  • בהצלחה בנות מחסיקה לכן אצבעות.
    בדיוק קיבלתי מחזור אחרי חודש בלי טיפול וצריכה להחליט אם ללכת להזרעה שלישית או הפריה.
    נראה לי שאלך על הפריה - לא רוצה לבזבז זמן יקר.
    עד כמה הטיפול קשה יותר ?
  • בהצלחה בנות מחסיקה לכן אצבעות.
    בדיוק קיבלתי מחזור אחרי חודש בלי טיפול וצריכה להחליט אם ללכת להזרעה שלישית או הפריה.
    נראה לי שאלך על הפריה - לא רוצה לבזבז זמן יקר.
    עד כמה הטיפול קשה יותר ?
  • אני עשיתי IVF בבית חולים מאיר וממש מרוצה מהיחס של הצוות והתנהלות של כל המרפאה.
    לחששני היי,
    לא הייתי אומרת שהפריות קשות בהרבה מהזרעות אם עשית את ההזרעות עם זריקות אז זה כמעט אותו דבר, חוץ מהשאיבה שזה בהרדמה כללית אבל מתאוששים ממש מהר ולא מרגישים כאבים.מה שכן צריך לעבור מלא בדיקות ועד שמקבלים תוצאות של הכל את יכולה להספיק לעשות עוד הזרעה במקביל.
    אנחנו עשינו 3 הזרעות והרופא שלי היה ממש אופטימי והיה בטוח שלא נגיע להפריות למרות שלבעלי יש בעית זרע ולי יש בלאגן עם הביוץ.כשעברנו להפריות גילו שיש בעיה יותר רצינית עם הזרע והביציות שלי באיכות לא הכי אידיאלית ואלה דברים שאי אפשר לראות בהזרעות כך שעבורנו זה היה ביזבוז זמן.
    לפי דעתי כדאי לעבור ל IVF אם יש בעיות ברורות .
    בכל מקרה בהצלחה לכולנו

• היי מתוקה וקודם כל בהצלחהההההההההה
    תשתי מלא מלא מלא מים לפחות 3 ליטר ביום!
    ואיל להעביר את הזמן?? במחשבות חיוביות!
    יהיה בסדר ובטא ענקית בע״ה!

לילך
  • אוף הזמן לא עובר........ 7 ימים נשארו אני במתח בא לי ללכת לסופר פארם ולקנות את כל הבדיקות הריון שבמדף!!!!!
    אתם מכירות משהי שנעשתה בדיקת הריון והצליח לפני הזמן וידעה את התשובה???
  • גם אני תוהה לגבי הבדיקה הביתית. לא יכולתי להתאפק וביום ה10 וה 11 יצא שלילי אך המחזור טרם בא ולכן מחכה לבדיקות הדם. בהצלחה לכולכן...ככ מקווה לשמוע בשורות טובות
  • תותח בשביל זה אנחנו כאן!
    מאחלת לך תשובה טובה והמתנה קלה
  • גם אני לא יכולתי להתאפק ועד עכשיו עשיתי 3 בדיקות חחחח שכוחן יצאו שלילי.. מקווה שזה ישתנה עד יום שלישי!!
    יאללה עוד יומיים ציפייה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה