שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהנקה כמה זמן אפשר כל שד לתת ?? ואם יש גודש אז להניק יותר ?? התינוקת שלי בת שבוע .. ואני בהתחלה לא הצלחתי להניק מכיוון שהפיטמות שלי עבות והיא לא מצליחה לינוק.. אז שאבתי קצת הרבה ונהיה לי גוש כי נראה לי שהגזמתי בשאיבות.. אתמול ניסיתי להניק אותה עם פיטמת סיליקון והצלחתי קצת .. ואז המשכתי עם סימילאק . אני מאוד רוצה להניק אבל אני מפחדת שכל פעם שהיא תהיה רעבה אני אצטרך להניק וגם שיהיו לי סדקים וגודש.. מה לעשות ???

5 תגובות
עמוד 1
  • אני מניקה עם פיטמת סיליקון מיכיוון שיש לי פיג'מות שקועות .. והיא לא יונקת בלי זה..

• היי יקירה מזל טוב:)
    אין בעיה להניק עם פטמת סיליקון בתנאי שאת רואה שיש חלב בפטמה והיא אכן יונקת את השד . לגבי התוספת ישלבחון האם יש לך מספיק חלב ואם אין צריך לעשות.גם שאיבות מסודרות.על מנת לתגבר את כמות.החלב כדי שיתאים לצרכים של התינוקת . בדרך כלל פצעים לא יהיו עם פטמת סיליקון . וכל עוד את מניקה באופן רציף הסיכוי לגודש נמוך.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה לך !!! האם זה מותר להשתמש בפיטמה תמיד ?? או שיש צורך להחליף ???
    ואם אני מניקה אותה רק בלילה אז כן יש צורך בשאיבות כדי שלא יהיה גודש ???

• עוד שאלה בבקשה ?? איך אני יכולה לדעת כמה להניק ?? האם זה מספיק ? וכמה זמן למדוד כל שד??? והאם כל פעם שהיא בוכה ורעבה אני צריכה לתת לה אוכל אפילו שלא עבר מספיק זמן לארוחה האחרונה ?

• היי
    את צריכה לשטוף את הפטמה בהרתחה , היא רב פעמית . וכן הייתי מציעה לך להיכנס לתוכנית שאיבות מסודרת גם על מנת שיהיה יותר חלב ותוכלי לתת חלב שאוב וגם אולי בעתידכן תרצי ויתאפשר להניק יותר:)
    בעיקרון תמיד מניקים לפי דרישה . היא אמורה לאכול בין 12 הנקות ביממה ויכולה לאכול בצורה מסודרת כל שעתיים שלוש או במשך איקס שעות כל חצי שעה ואחכ תישן 4-5 שעות ברצף.
    אולי כדאי לך להזמין יועצת הנקה שתנחה אותך עם ההצמדה ותוכנית להגברת חלב וסדר יום:)אשמח לשמוע עדכונים

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה