בדיקת הריון תשובה כנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב,
    היום זה היום ה39 מאז המחזור האחרון( בדרך כלל מגיע בין 28-33). לפני שבועיים כבר התחילו לי בחילות שבאו והלכו עד עכשיו, כאבי ראש, כאבים בחזה התחילו בשבוע האחרון, נראה לי שהם קצת גדלים. יש הפרשות חלבוניות ולפעמים חלמוניות( לא מוגברות אבל עדיין יש קצת).
    ביצעתי בדיקת הריון של תשובה כנה ביום ה34 שיצאה שלילית. ביצעתי שוב היום וגם היא יצאה שלילית.
    פעם ראשונה שאני מתנסה בבדיקות של תשובה כנה, הבדיקות אמינות?
    אשמח לשמוע מה נראה לך. לא רוצה שהמכשפה תגיע גם החודש
    שאלה נוספת, הביוץ משתנה מחודש לחודש?

תודה רבה!!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי יקרה,
    הביוץ לא אמור להשתנות מחודש לחודש, אלא אם כן חל שינוי רגשי מהותי בחיים שלך, ואז לעיתים כן יכול להשתנות.
    לא מכירה את החברה שציינת, אבל בדיקה פשוטה של בטא (בדיקת דם) תיתן תשובה מהימנה ביותר.
    בהצלחה :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה