בחילות ואכילה מוגזמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני מסיימת שבוע 8 עכשיו ויש לי בעיה
    אני עם בחילות במשך כל היום אך לא הקאתי בכלל.
    בשביל להעביר את הבחילות אני כל הזמן אוכלת אני נראית כמו בשבוע 20 :/
    מה לעשות?!
2 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך מאוד... תנסי לשתות מים קרים עם לימון או למצוץ קוביות קרח שהוקפא מיץ בהן לימון. זה מאוד עוזר לבחילה
  • שלום,

הבחילות שאת חווה הן תופעה שכיחה במהלך ההיריון. ברוב המקרים עד השליש השני להריון זה עובר. ניתן להקל על תחושת הבחילה על ידי הקפדה על ארוחות קטנות פזורות במשך היום, להימנע ממזון שמן מידי\מטוגן ותבלון יתר של המזון. בזמן בחילה אכילת מזון יבש כגון קרקר\פרוסת לחם\שקדים עשויה לעזור. בנוסף, ג'ינג'ר עשוי מאוד לעזור על הקלת תחושת הבחילה. ניתן להוסיף לתה.

מבחינת האכילה המוגזמת בזמן בחילות- נסי את המזונות שהזכרתי שמסיעים בזמן בחילות, ובנוסף אם את מרגישה שהאכילה יוצאת משליטה אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית לקבל ייעוץ ולהיות במעקב הריון על מנת להיות בבקרה על קצב העלייה במשקל.

בברכה,

עינת כהן,
    דיאטנית קלינית.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה