מתחילה בקרוב! שאלה לגבי החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יצאנו לדרך עם כל הניירת והאישורים, כנראה אתחיל תוך חודש את התהליך (הפריות... )
    שאלה למי שעברה ivf - הרופא הסביר לנו שבהחזרה מחזירים עובר 1 או 2. הסיכוי ב 2 גבוה יותר אבל יש מצב לתאומים. לבעלי יש בעיית זרע חמורה ואני בדעה של להחזיר 2....גם אני כבר עברתי את ה 30. בקיצור בעלי מתנגד להחזיר 2 כי פוחד מתאומים ואנחנו ממש לא מצליחים להגיע להסכמה. אני בעד כדי להגדיל סיכוי... מה קורה אצלכם? איך משכנעים את הבעל? אשמח לעצות

7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי אני בשלב של אישורים ובדיקות בדיוק כמוך..
    רק שאני בת 24 ולפי דעתי יחזירו לי רק עובר אחד בגלל הגיל
    אני חושבת כמוך מאוד רוצה שיחזירו לי 2 אני אומרת לעצמי אנחנו עוברות תהליך לא קל שלא מגיע בצורה טבעית אז עם יש אפשרות להוליד 2 במכה אז למה לא..:)
    אבל אין ספק שזה כרוך ביותר סיכונים..ואת יודעת עדיף אחד מאשר כלום ..
    אני ממליצה לך להקשיב לבעלך ..

בהצלחההההה
  • היי,
    לנו גם נאמר שמחזרים אחד או שניים.
    בהתחלה גם לבעלי זה קצת הפריע תאומים, אבל כשאתם בתוך התהליך עצמו אתם מבינים שלא משנה מה יגיע וכמה העיקר שיגיע.
    בשתי ההפריות הראשונות החזירו שניים ולא נקלטתי. בהפריה השלישית החזירו אחד ונקלטתי.
    שיהיה לכם המון בהצלחה!!!!!
  • בנות תודה רבה!!!
    בייבי 5 זוכרת שהתכתבנו איזה כייף תמשיכי לעדכן והלוואי שתהיה לשתיהן דרך קצרה וטובה.

ריס המון מזל טוב! סליחה שאני חופרת אבל השאלה אם הרופא מחליט כמה להחזיר או שואלים את הזוג?

שבת שלום ובשורות טובות לכולן :)
  • אצלנו הרופאה החליטה לפי איכות העוברים.

את יכולה להמשיך לשאול עוד המון שאלות, בשביל זה נועד הפורום הזה.
  • תיראי מאמי זה מאוד תלוי גם באיכות העוברים...
    ותגידי לבעלך שמה שבא ברוך הבא!!!!! אם צריך להגיע 1 יגיע 1, אם צריך להיות תאומים אז יהיה תאומים...
    זה יפה 2 במיוחד אחרי כל מה שאת עוברת בדרך להיות אמא אז זה מתנה כפולה...
    יש רופאים שמחזרים עובר 1 בסבב הראשון..
    שוב פעם הרבה תלוי באיכות של העובר... שיהיה בהצלחה...
    לילוש
  • היי מותק

זה תלוי ברופא ומה שהוא יחליט. לי החזירו פעמיים שני עוברים ולא נקלט, אח״כ החזירו עובר אחד והוא נקלט!!!
  • בנות תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה