בת שבועיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    הבת שלי בת שבועיים בלילה היא לא יושנת לפני שעה 1-2 היא לא בוכה לא רעבה היא רק רוצה ידיים אחרי זה היא יושנת 4 שעות רצופות אמרו לי לא לשתות קפה אולי הקפאין יעבור לחלב ( היא יונקת) ניסיתי לא לשתות למשך 3 ימים ולא עזר אני שותה רק בבוקר כוס אחד לא יודעת אם זה יעבור לחלב רק בלילה !!! נסיתי לעשות לה מקלחת לפני שינה גם כן לא עזר !! מה אני יכולה לעשות כדי שהיא תישן מוקדם יותר? אה וגם נסיתי להכניס אותה למיטה מוקדם וזה לא השתנה אם נכנסים בשעה 8 או 10 בכל זאת היא לא יושנת לפני שעה 1-2 :(
    []
4 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב

התופעה שאת מתארת אופיינית לתינוקות בגילה של בתך, היום והלילה לפעמים מתהפכים וזה מסתדר בד"כ עד גיל חודש-חודש וחצי.
    האם היא ישנה הרבה במהלך היום?

איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים לילדים בגיל הרך
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
    דף פייסבוק: https://www.facebook.com/horimtv
  • לפעמים היא יושנת כל היום מתעוררת לאוכל והחלפת טיטול ויש ימים שהיא מתעוררת ביום למשך חצי שעה או שעה ביון הארוחות אבל אם היא יושנת שום דבר לא יעיר אותה נסיתי להחליף טיטול לשבת בסלון עם רעש הילדים שום דבר לא עזר היא יושנת :(
    []
  • לפעמים היא יושנת כל היום מתעוררת לאוכל והחלפת טיטול ויש ימים שהיא מתעוררת ביום למשך חצי שעה או שעה ביון הארוחות אבל אם היא יושנת שום דבר לא יעיר אותה נסיתי להחליף טיטול לשבת בסלון עם רעש הילדים שום דבר לא עזר היא יושנת :(
    []
  • מאחר והיא ישנה כל היום היא כבר לא עייפה בלילה.
    תנסי להשאיר אותה ערה שעה בבוקר כשהיא מתעוררת (אור, פעילות ואוכל מעוררים) ואז להשכיב ולסדר את שעות השינה בהתאם לשעת ההתעוררות.
    איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים לילדים בגיל הרך
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
    דף פייסבוק: https://www.facebook.com/horimtv
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה