מימון תרופות ילד שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום,
    אני עושה טיפולים לילד שלישי במכבי, כיוון שלילד שלישי יש מימון חלקי התרופות עולות לי הון הטיפול האחרון שלא צלח :-( רק התרופות עלו לי בסביבות 8,000 ש"ח כשממש קניתי רק מה שאני צריכה מיום ליום, כשטיפולים קודמים הסתכמו ב1,500 ש"ח או פחות.
    מכבי ממש לא הוגנת היא מממנת 50 % מהמחיר של התרופה אבל מהמחיר המירבי של התרופה כך שגונאל 900 מ"ג באתר שלהם כתוב שעולה 900 ש"ח לפני הנחת מרשם אבל כשהם עושים לי את התחשיב הם עושים את זה מ1590 ש"ח שזה המחיר המרבי לתרופה וברור שהם קונים את זה בפחות מ1500 לכל היותר ב900 ש"ח שמופיעים באתר ... משהי הצליחה להתמודד עם העוולה ?!
    הבנתי שיש כל מיני ארגונים שמסייעים בהנחות לרכישת תרופות אלואו מתווכים בין בנות שלא זקוקות לתרופות ושילמו מחיר מסובסד.
    אני חייבת לציין שאני לא נזקקת אנחנו עובדים ומתפרנסים וכמו כל עם ישראל מקמצים פה ושם למימוש החלום של דירה, והעלות הכספית לא תמנע ממני את הטיפולים ... רק יעזור אם העול הכלכלי הזה ירד לפחות לחצי.
    האם משהיא יודעת איך אפשר לעשות את זה ?
    יש לי ביטוח בריאות פרטי נוסף על קופ"ח אבל גם לא ממנים ילד שלישי, פעם שעברה פשוט התישו אותי וויתרתי.
    אם למשהיא יש ניסיון אשמח ללמוד ....
    על התמודדות עם מכבי והביטוח הפרטי נראה שכל הכוונה היא פשוט להתיש ולשבור כדי שאנשים יוותרו, אבל זה לא הגיוני עם ביטוח זהב וביטוח פרטי לשלם ככ הרבה.
    והעיקר תתפללו שיצליח בשבילי!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • אמן אמן!!
    בהצלחה...
  • ביטוח פרטי זה חוזה בינך ובין חברת ביטוח הם מראש מציינים מה הגבלות שלהם בכל פעולה . כמו שגם בניתוחים ותרופות יש תקרה גם במקרה טיפולי פוריות יש הגבלה לא רק מס' הילדים אלא גם גיל . בדיוק כמו בקופת חולים . תקראי מה כתוב בפוליסה שלך. עם כתוב 2 יךדים אין הרבה מה לעשות .
    Free image hosting by
    htt
  • הי,
    אני כנראה אצטרך לעבור הפריות לילד 4. אני בת 34.5 מנסה כשנתיים. (מאוד רוצה 4 ילדים). כל הילדים הקודמים היו ללא הפריות. אני הבנתי מהרופא שלי (במכבי) שבה"כ העלות של כל סבב כולל תרופות ותשלום לאסותא זה איזור 4500 ש"ח. עכשיו קראתי שכתבת כפול מזה כמעט. איך? לסבב אחד שילמת מחיר כזה? גם לי יש ביטוח פרטי אבל זה ללא נושא פריון.אשמח לשמוע תובנות שלך :). המחיר משתנה אם מחזירים עובר אחד או שניים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה