צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הרופא רוצה שאני אעשה צילום רחם.
    מאחר ואני מטופלת אצל רופא פרטי, אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות.
    מישהי בכללית ועשתה את הבדיקה?
    האם צריך טופס 17?
    ואיך זה עובד???
    האם יש בבדיקה הזו סיכון??
    הלחץ שלי רק עולה ועולה עם כמות הבדיקות הפולשניות האלו...
2 תגובות
עמוד 1
  • שבוע מבורך מותק..
    אני מבינה אותך מאוד כי גם אני היתי במצב שלך..וגם אני חששתי
    אך בדיעבד זה ממש לא משהו רציני...
    בעניין ההתחייבות אין לי מושג איך זה בכללית אבל אני יכולה להגיד לך שזה לא כזה מסובך לקבל את האפשרות לבצע את הבדיקה.. במקרה שלך כי מדובר ברופא פרטי אני חושבת שבאמצעות רופא משפחה או רופא נשים תוכלי להמיר זאת להפנייה מהקופה....
    אני עשיתי באמצעות הקופה וללא טופס 17..
    יכלתי לבחור לבצע זאת במסגרת בי״ח וכן זה דורש טופס 17 לשם...אבל זה כמובן בחירה שלך....
    יש האמורות שזו בדיקה כואבת ויש המון מאמרים ותגובות של בנות שחוו זאת וכן זה היה ממש מלחיץ..
    אבל אני שכבר עברתי את זה חושבת שזו בדיקה ממש לא כואבת ושזה ניתן לסבול זאת... היתי מציעה לך לא לקרוא יותר מידי מאמרים על זה באינטרנט ושפשוט תזרמי....
    שיהיה המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות..
    ואגב אומרים שלאחר הפעולה הזאת קורים ניסים ושזה פותח ומנקה הכל ושהסיכויים גדלים ... אז שוב ב ה צ ל ח ה !!!
  • תודה מותק!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה